Skip to main content

GALERIE FOTO. 30 de locuri spectaculoase din România, într-o campanie Ogilvy pentru Ciuc Radler

 
GALERIE FOTO. 30 de locuri spectaculoase din România, într-o campanie Ogilvy pentru Ciuc Radler

CAMPANIE. România Modernă, povești în imagini și în scris. O perspectivă vizuală și una editorială. A fost ideea de bază a unei campanii desfășurate de agenția Ogilvy & Mather România pentru Ciuc Radler.

Timp de o lună, fotograful Sorin Onișor și jurnalista Diana Cosmin (Forbes România) au străbătut țara postând zilnic impresiile pe un site special creat pentru acest proiect.

În cifre: peste 30 de locuri fotografiate de Sorin Onișor și descrise de Diana Cosmin și 7.000 de kilometri parcurși, pe un traseu care a inclus, printre altele, Bucureștiul, Timișoara, Iași, Brașov și Constanța.

Publicitate

Conceptul campaniei și legătura cu Ciuc Radler:

„O intenție de a vorbi despre România așa cum ai povesti celui mai bun prieten, la o șuetă: fără judecăți și prejudecăți, dintr-o perspectivă realistă, pozitivă și, mai ales, dinamică.

România Modernă vorbește despre lucrurile noi, emergente despre un remix proaspăt între vechi și nou, despre atitudini și idei deștepte”, spun reprezentanții agenției Ogilvy.

„România Modernă este cea mai complexă campanie realizată de echipa Ogilvy & Mather România pentru Ciuc Premium, de la momentul câștigării contului, la începutul acestui an”, susțin oficialii companiei.

GALERIE FOTO. Imagini surprinse de Sorin Onișor în campania România Modernă

Mai multe imagini, pe site-ul campaniei România Modernă
 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Trimite un comentariu