Skip to main content

GALERIE FOTO. Juraţii Vocea României, personaje de benzi desenate: Rahan, D’Artagnan, Sandokan şi Sandy Bell

 
GALERIE FOTO. Juraţii Vocea României, personaje de benzi desenate: Rahan, D’Artagnan, Sandokan şi Sandy Bell

Cei patru juraţi de la Vocea României au ajuns benzi desenate. Tudor Chirilă, Loredana, Smiley şi Marius Moga au fost transformaţi în variantele animate ale lui Rahan (Smiley), D’Artagnan (Moga), Sandokan (Chirila) si Sandy Bell (Loredana).

Publicitate

Loredana a fost cea care a venit cu ideea banzilor desenate, după ce în ultimele patru ediţii juraţii ale show-ului s-au ironizat pe acest subiect.

Astfel, la ediţia de vineri seara, Loredana le-a făcut cadou colegilor de emisiune animaţiile.

D’Artagnan a devenit un romantic blajin cu chipul lui Marius Moga, Rahan a luat chipul lui Smiley, Sandokan cel razboinic a fost Tudor Chirila, iar în rolul lui Sandy Bell a fost Loredana. Cum nimeni nu îi atribuise niciun personaj lui Pavel Bartoş, Loredana l-a transformat în… Super Gel.

„Am vrut să le dăruiesc o amintire cu aceşti super eroi pe care i-am impersonat, fără să vrem, în această ediţie de la Vocea României”, a spus Loredana explincâdu-şi gestul.

Desenele au fost realizate în colaborare cu echipa supererou.ro, aceeaşi care creează şi benzile desenate Harap Alb continuă şi TFB (tinereţe fără bătrâneţe).

GALERIE FOTO. Juraţii de la Vocea României, personaje de benzi desenate

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Iuli Iuli
    Cati bani ati luat pentru publicitate la supererou.ro?

Trimite un comentariu

sus