Skip to main content

ÎN POLITICĂ. Lucian Romașcanu, ex TailWind, Ringier și Kanal D intră în politică. Pentru ce partid?

 
ÎN POLITICĂ. Lucian Romașcanu, ex TailWind, Ringier și Kanal D intră în politică. Pentru ce partid?

Lucian Romașcanu, fost country manager la TailWind, cu experiență în zona de media la Cancan, Kanal D și Ringier, se desparte de companie pentru a intra în politică. El va candida, pe prima poziție, pe listele pentru senat din partea PSD Buzău.  

„Legat de carierea politica, am oportunitatea si onoarea sa trec din tribuna in teren si voi duce in Parlament o experienta de 26 de ani in mediul privat, spre a face o altfel de politica”, spune Lucian Romașcanu într-o declarație de presă trimisă Paginademedia.ro. 

Publicitate

TailWind anunță în aceeași declarație că îi mulțumește lui Romașcanu pentru colaborare. Totodată, Dragoș Stanca va prelua interimar atribuțiile lui Romașcanu.  

Dragoș Stanca, reprezentant Think Digital Group, în România: „Respectăm dreptul tuturor angajaților si colaboratorilor de a-si exprima opțiunile politice si chiar implicarea lor activă în acest domeniu însă, în unele situații, cele două lucruri nu pot merge în paralel.”

Textul integral al reprezentanților Think Digital, grupul care deține TailWind: 

Think Digital Group îi mulțumeste lui Lucian Romascanu pentru contribuția importantă pe care a avut-o în lansarea si în consolidarea operațiunilor TailWind în România si îi urează success în noua sa carieră.

Lucian Romascanu, actual Country Manager al TailWind în România, va candida la alegerile din 11 decembrie de pe prima poziție pe listele pentru Senat ale PSD Buzău, decizia fiind adoptată marti de comitetul executiv national al partidului.

„Respectăm dreptul tuturor angajaților si colaboratorilor de a-si exprima opțiunile politice si chiar implicarea lor activă în acest domeniu însă, în unele situații, cele două lucruri nu pot merge în paralel. Zona media pierde un excelent specialist, zona politică va câstiga un om care sper să apere, din noua sa poziție, interesele industriei de media locale”, a spus Dragos Stanca, reprezentant TDG în România, si cel care va prelua cu titlu interimar poziția ocupată până acum de Romascanu.

„A fost o bucurie sa contribui la succesul unei companii aflata la inceputul sau in Romania. In toata aceasta perioada am avut alaturi prieteni, urmeaza proiecte prin care TailWind va duce inovatia in online mai departe, le multumesc si le urez din suflet succes! Legat de carierea politica, am oportunitatea si onoarea sa trec din tribuna in teren si voi duce in Parlament o experienta de 26 de ani in mediul privat, spre a face o altfel de politica”, a completat si Lucian Romascanu.

Think Digital Group (TDG) derulează operațiuni în digital media si advertising în mai multe țări din Europa de Est, Sud precum si in Emiratele Arabe Unite. Grupul deține în România, in acest moment, companiile ThinkDigital (una dintre cele mai mare retele locale de advertising online, cuprinzand site-uri locale importante dar si internationale precum TripAdvisor, Skype sau Vice – companie condusă de Cristina Cucuiu) si TailWind (tehnologie de advertising si reprezentant regional Sizmek precum si deținător al Project Agora, primul marketplace local pentru advertising programatic, dezvoltat in parteneriat cu AppNexus – companie condusă, până acum, de Lucian Romascanu). TDG este si organizator al ICEEfest, cel mai mare festival regional dedicat Internetului, organizat anual, in luna iunie, la Bucuresti.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu