Skip to main content

Moment muzical în emisiunea lui Dragoș Pătraru. Byron, prima trupă invitată. Ce spune realizatorul

 
Moment muzical în emisiunea lui Dragoș Pătraru. Byron, prima trupă invitată. Ce spune realizatorul

Emisiunea Starea Nației cu Dragoș Pătraru va avea și un moment muzical, începând de săptămâna viitoare. Prima trupă invitată: Byron.

Publicitate

Prima ediție care să includă și momentul muzical va fi cea de luni, cu trupa Byron. Trupa împlinește zece ani și pleacă într-un turneu național săptămâna viitoare.

Byron este trupa care a compus muzica din Starea Nației  din acest sezon, a declarat Dragoș Pătraru pentru Paginademedia.ro. Genericele, coloana sonoră, sunt creația Byron.

Dragoș Pătraru, pentru Paginademedia.ro:

"În fiecare săptămână vom avea un moment muzical în emisiune, la final. Va fi un miniinterviu, urmat de evoluția trupei. O precizare importantă: la Starea Nației se va cânta doar live."

De ce acest moment?

"Dorința noastră este de a le oferi oamenilor produse foarte bune și din zona culturală. Ne propunem să încurajăm trupele bune, care au ceva de spus, care cântă muzică de calitate.

Intenționăm să lansăm și alte momente culturale - o recomandare de carte, de exemplu", a mai spus Dragoș Pătraru pentru Paginademedia.ro.

Planuri pentru o emisiune mai lungă ca durată

Planurile pentru Starea Nației includ un tronson mai mare decât cel de acum. De la anul, emisiunea lui Dragoș Pătraru urmează să fie mai lungă cu aproape o jumătate de oră și să includă, pe lângă momentul muzical, și un invitat în platou.

"Ateptăm toate trupele de muzică bună în emisiune, inclusiv să își lanseze piese și albume la Starea Nației", a mai declarat Pătraru pentru Paginademedia.ro

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Bravo Patraru, ai gusturi foarte bune. Sa mai inviti la finalul emisiunii si alte trupe care canta muzica de calitate, nu manele sau porcarii comerciale. Excelenta performanta trupei byron. Tine-o tot asa, Patraru!

    P.S. Urmaresc Starea Natiei de 3 ani.
  • comentarii in necunostinta de cauza, la Aurel si Adi, doi postaci tristi. Emisiunea are medie de rating peste 1% pe urban 18-49 si peste 1.5% pe urban 18+, fiind cea mai de succes emisiune de la Digi 24, momentan.
  • Atat de rau a ajuns incat nu mai are ce zice si baga muzica? De promisiune nu s-a tinut. Nu l-am vazut vanzand banane in piata pentru ca face rating sub nivelul marii.

Trimite un comentariu