Skip to main content

Pictorul de la iUmor va fi discutat şi la CNA. Forul a început să primească sesizări

 
Pictorul de la iUmor va fi discutat şi la CNA. Forul a început să primească sesizări

Show-ul iUmor de la Antena 1 va ajunge şi pe masa CNA. Forul audiovizual a primit plângeri din partea telespectatorilor pentru imaginile cu conţinut indecent difuzate la ediţia de duminică seara.

Publicitate

Mai precis, este vorba despre momentul din finalul emisiunii iUmor de duminică, în care un concurent care alege să picteze un tablou cu "penel" mai puţin obişnuit.

Imaginile cu bărbatul dezbărcat în totalitate au fost blurate în zona intimă, însă telespectatorii îşi puteau da seama cu uşurinţă despre ce este vorba în imagini. Momentul a fost completat şi de o serie de gesturi indecente.

Din informaţiile Paginademedia.ro, CNA a primit, până la momentul publicării acestui articol, trei sesizări de la telespectatori.

Ce spune legea?

Potrivit codului audiovizual, nu pot fi difuzate în intervalul 6.00 - 23.00 producţii care prezintă „scene de sex, limbaj sau comportament obscen”.

FOTO iUmor

Citeşte şi:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • bogdan bogdan
    singura problema e ca nu a fost incadrat macar de un CNA AP ... scenele cu tenta sexuala sau limbaj licentios sunt exact definite de acest carton de avertizare; si avertizarea este ptr parinti..sa nu isi lase copiii nesupravegheati la televizor... Din punctul meu de vedere, copiii n-au ce cauta in fata unui televizor nesupravegheati...si deci CNA-ul n-are absolut niciun rol in societate...dar in fine...suntem o societate pudica in esenta, ce greu acceptam diversitatea de expresie si manifestare
  • Iliuta costy Iliuta costy
    Televiziunea din românia plagiat internațional într-un timp diferit
  • mile mile
    daca in franta a fost la fel , se poate si la noi

Trimite un comentariu

sus