Skip to main content

Pictorul de la iUmor va fi discutat și la CNA. Forul a început să primească sesizări

 
Pictorul de la iUmor va fi discutat și la CNA. Forul a început să primească sesizări

Show-ul iUmor de la Antena 1 va ajunge și pe masa CNA. Forul audiovizual a primit plângeri din partea telespectatorilor pentru imaginile cu conținut indecent difuzate la ediția de duminică seara. 

Mai precis, este vorba despre momentul din finalul emisiunii iUmor de duminică, în care un concurent care alege să picteze un tablou cu "penel" mai puțin obișnuit.

Imaginile cu bărbatul dezbărcat în totalitate au fost blurate în zona intimă, însă telespectatorii își puteau da seama cu ușurință despre ce este vorba în imagini. Momentul a fost completat și de o serie de gesturi indecente. 

Publicitate

Din informațiile Paginademedia.ro, CNA a primit, până la momentul publicării acestui articol, trei sesizări de la telespectatori. 

Ce spune legea?

Potrivit codului audiovizual, nu pot fi difuzate în intervalul 6.00 - 23.00 producții care prezintă „scene de sex, limbaj sau comportament obscen”. 

FOTO iUmor

Citește și:

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • singura problema e ca nu a fost incadrat macar de un CNA AP ... scenele cu tenta sexuala sau limbaj licentios sunt exact definite de acest carton de avertizare; si avertizarea este ptr parinti..sa nu isi lase copiii nesupravegheati la televizor... Din punctul meu de vedere, copiii n-au ce cauta in fata unui televizor nesupravegheati...si deci CNA-ul n-are absolut niciun rol in societate...dar in fine...suntem o societate pudica in esenta, ce greu acceptam diversitatea de expresie si manifestare

Trimite un comentariu