Skip to main content

Soțul Alinei Gorghiu a dat în judecată România TV și pe Victor Ciutacu. Cere zeci de mii de lei despăgubiri

 
Soțul Alinei Gorghiu a dat în judecată România TV și pe Victor Ciutacu. Cere zeci de mii de lei despăgubiri

Victor Ciutacu și România TV, chemați în instanță de Lucian Isar, soțul șefei PNL - Alina Gorghiu. Anunțul a fost făcut chiar de către Victor Ciutacu, pe pagina personală de Facebook. 

Ciutacu precizează că daunele morale cerute de politician se ridică la 100.000 de lei. 

Publicitate

Potrivit Portalului Instanțelor de Judecată, Isar a depus o acțiune pe 14 septembrie, chemând în judecată pe Victor Ciutacu și societatea Ridzone Computers, care operează licența România TV. Până la acest moment, nu a fost stabilită data primului termen de judecată.  

Victor Ciutacu, pe Facebook:

„Cel cunoscut public sub denumirea generica "sotul Alinei Gorghiu", cand nu plimba copilul in curtea PNL, da lumea in judecata. De aceasta data, pe mine, banuiesc ca el crede ca l-am ponegrit pe nedrept. Si vrea 100.000 lei daune morale; de la mine si de la Rtv.

Inteleg ca n-are slujba, guvernator inca nu-l pune ilustra sa sotie, deci are nevoie de bani. Odata cu salutul tovarasesc al gestului frontal al baietilor de a nu mai da in mine prin intermediul familiei, ca pana acum, anunt si eu ca, data fiind onoarea care mi se face, ma voi apara festiv.

Impreuna cu maestrul Mihai Mustaciosu, care mi-a castigat TOATE procesele, va pleda si Alexandru Chiciu. Deci da, click aici, n-o sa crezi ceea ce vezi, Ciutacu are acelasi avocat cu Udrea si Olguta.”

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu