Skip to main content

VIDEO. Un om din publicitate a lansat un vlog despre industrie

 
VIDEO. Un om din publicitate a lansat un vlog despre industrie

Cum vinzi prin social media, de la mobile first la mobile online sau problema reclamelor TV, subiecte de discutat la conferinţe ori în articole tematice, ajung acum în online şi sub forma unui video blog. Vlog adică.

Publicitate

Laurenţiu Dumitrescu, Managing Partner la Digital Star, a lansat recent un vlog în care vorbeşte, în clipuri scurte de câteva minute, despre problemele industriei.

Laurenţiu Dumitrescu a vorbit într-un scurt interviu pentru Paginademedia.ro despre lansarea vlogului. De ce e nevoie de un vlog despre industrie şi cum şi-a propus să îl dezvolte.


Cum ai decis să-ţi faci vlog?

Aveam multe ganduri legate de activitatea agentiei pe care o conduc si pe care le discutam cu colegii de birou. Intr-un weekend mi-a venit ideea sa fac aceste idei publice. Initial m-am gandit sa-mi reactivez blog-ul insa mi s-a parut mult mai interesant un video blog. Nu a fost un proces complex de gandire. A fost o idee destul de spontana.

Ce fel de vlog este? Ce fel de subiecte atingi?

Este un video blog in care voi vorbi despre publicitatea online. Nu voi iesi din zona advertising-ului pentru ca este domeniul care inca ma pasioneaza chiar si dupa 10 ani activitate. Sper sa gasesc subiecte bune pentru fiecare editie. Imi doresc sa primesc intrebari de oamenii care ma urmaresc la care sa raspund in video blog. Intrebarile oamenilor pot genera astfel subiectul urmatorului vlog.

Ce ti-ai propus cu acest vlog?

Mi-am propus sa impartasesc gandurile mele cu oamenii interesati de advertising-ul online. Sunt constient ca oamenii de advertising sunt o comunitate restransa in Romania. Nu ma astept la audiente mari.

Cat de des vrei sa publici? Unde apar filmuletele?

Mi-am propus sa public timp de un an cate un vlog nou pe saptamana. Clipurile sunt publicate pe pagina mea de Facebook www.facebook.com/laurentiu.dumitrescu si pe canalul de YouTube.

De ce ale ales aceasta cale de comunicare cu publicul, vlog-ul? De ce nu un blog sau direct pe pagina de Facebook?

Cred ca traim intr-o lume in care avem din ce in ce mai putina rabdare. Urmarirea unui clip video implica mai putin efort decat citirea unui text. Am ales video blog-ul pentru ca in felul acesta este mai simplu sa ajung la oamenii care ar putea fi interesati despre subiectele pe care le abordez.

Carte de vizită

Laurenţiu Dumitrescu este Managing Partner din 2010 la agenţia Digital Star. Anterior, el a condus timp de opt ani, agenţia Emblem.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus