Skip to main content

Directorul de programe al Prima TV, numit administrator special al postului

 
Directorul de programe al Prima TV, numit administrator special al postului
burci-qmagazine

Administrator special nou la Prima Broadcasting Group, compania care operează postul Prima TV. Adunarea Generală a asociaților companiei deținută de Cristian Burci - aflată în insolvență - a desemnat un nou administrator după ce Marinela-Claudia Udeanu a demisionat din această poziție.

Adunarea Generală l-a numit ca administrator special pe Răzvan Borș (38 de ani).

Răzvan Borș a fost director de programe al Prima TV în ultimii ani (din aprilie 2014). Anterior, a lucrat șase ani la Discovery, ca Programme Planning Manager.

Până la momentul Discovery, Răzvan Borș a lucrat în departamentul de programe al Prima TV timp de peste zece ani, între 1997 și 2008.

Publicitate

Borș va fi remunerat cu 8.000 de lei net lunar, sumă care va fi asigurată de Graffiti Red, asociat unic al Prima TV.

Prima Broadcasting Group a intrat în insolvență în toamna anului 2015. Administrator judiciar al companiei este SMDA Insolvency SPRL. La Adunarea Generală, administratorul judiciar a fost reprezentat de Gabriela Marceana Drăgan.

La intrarea în insolvență, Prima TV avea datorii de 100 de milioane de lei, după cum Paginademedia.ro a scris aici.

Cea mai mare creanță îi aparține lui Cristian Burci, patronul Prima TV. Numai prin intermediul societății Graffiti Red acesta ar avea de recuperat 8,4 milioane de euro. Distribuitorul de film Warner Bros este al doilea mare creditor, având o creanță de 4,6 milioane de euro.

La declararea insolvenței, în tabelul creditorilor au intrat și Hodoronctronc Production, care produce Cronica Cârcotașilor, și care avea de primit în jur de 835.000 de euro, Grig Chiroiu Media Company, care produce serialul Trăsniții, și care avea de recuperat suma de 240.000 de euro, dar și All Art 4 U, a lui Codruț Kegheș, cu 17.000 de euro.

Citește și:

Autor: Adrian Vasilache adrian.vasilachepaginademedia.ro

Trimite un comentariu