Skip to main content

Directorul de programe al Prima TV, numit administrator special al postului

 
burci-qmagazine
burci-qmagazine

Administrator special nou la Prima Broadcasting Group, compania care operează postul Prima TV. Adunarea Generală a asociaţilor companiei deţinută de Cristian Burci - aflată în insolvenţă - a desemnat un nou administrator după ce Marinela-Claudia Udeanu a demisionat din această poziţie.

Publicitate

Adunarea Generală l-a numit ca administrator special pe Răzvan Borş (38 de ani).

Răzvan Borş a fost director de programe al Prima TV în ultimii ani (din aprilie 2014). Anterior, a lucrat şase ani la Discovery, ca Programme Planning Manager.

Până la momentul Discovery, Răzvan Borş a lucrat în departamentul de programe al Prima TV timp de peste zece ani, între 1997 şi 2008.

Borş va fi remunerat cu 8.000 de lei net lunar, sumă care va fi asigurată de Graffiti Red, asociat unic al Prima TV.

Prima Broadcasting Group a intrat în insolvenţă în toamna anului 2015. Administrator judiciar al companiei este SMDA Insolvency SPRL. La Adunarea Generală, administratorul judiciar a fost reprezentat de Gabriela Marceana Drăgan.

La intrarea în insolvenţă, Prima TV avea datorii de 100 de milioane de lei, după cum Paginademedia.ro a scris aici.

Cea mai mare creanţă îi aparţine lui Cristian Burci, patronul Prima TV. Numai prin intermediul societăţii Graffiti Red acesta ar avea de recuperat 8,4 milioane de euro. Distribuitorul de film Warner Bros este al doilea mare creditor, având o creanţă de 4,6 milioane de euro.

La declararea insolvenţei, în tabelul creditorilor au intrat şi Hodoronctronc Production, care produce Cronica Cârcotaşilor, şi care avea de primit în jur de 835.000 de euro, Grig Chiroiu Media Company, care produce serialul Trăsniţii, şi care avea de recuperat suma de 240.000 de euro, dar şi All Art 4 U, a lui Codruţ Kegheş, cu 17.000 de euro.

Citeşte şi:

Autor: Adrian Vasilache adrian.vasilachepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus