Skip to main content

FOTO. Antena 1 marchează trecerea la HD cu două ediții speciale Chefi la cuțite, cu vedete

 
FOTO. Antena 1 marchează trecerea la HD cu două ediții speciale Chefi la cuțite, cu vedete

Răzvan și Dani, Flavia de la Neața, Margherita din Clejani, Nicolai Tand, Daniela Crudu, Maria Buză și Diana Munteanu se numără printre vedetele care vor apărea în ediția specială Chefi la cuțite. Emisiunea va fi difuzată pe 28 și 29 noiembrie, de la ora 20.30, când postul va începe emisia HD. 

În etapa de preselecții și degustări pe nevăzute, mai multe vedete vor găti la „Chefi la cuțite” pentru a-i convinge pe cei trei jurați, Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea, să îi aleagă în echipele lor.

Publicitate

Vedetele participante vor fi Amna, echipa Neatza – Răzvan, Dani, Amalia, Flavia și Cătălin Oprișan, Florin Ristei, Margherita din Clejani, Nicolai Tand, Liviu Vârciu, Mirela Boureanu Vaida, Cosmin Seleși, Daniela Crudu, Andrei Aradits, Șerban Copoț, Maria Buză, Dima Trofim și Diana Munteanu. 

Dintre aceștia, fiecare chef își va alege câte doi oameni pentru a-și forma echipa cu care intră la luptă în bucătărie.

Ediția specială a emisiunii are și un premiu, în valoare de 3000 de euro, care va fi donat de echipa câștigătoare pentru o cauză nobilă. Acesta va merge la Rareș, un băiețel de 8 ani care s-a născut cu cea mai gravă formă de „spina bifida”, iar în urma acestui diagnostic medicii nu îi dădeau nicio șansă de supraviețuire. 

GALERIE FOTO. Chefi la cuțite, ediție specială cu vedete

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • Mile, 3.000 euro costă un singur minut de reclamă la A 1.
  Sau două...
  Cât despre filmele de 2 lei de care pomenești, astea reușesc sâmbăta ca să bată cel mai tare show al A 1 - Te cunosc de undeva.
 • geo, stai la filme de doi lei la pro tv , dar sunt sigur ca o sa te uiti la emisiune , e prea interesanta ca sa nu te tenteze
 • Vaai și ce premiu mare are emisiunea...doar 3.000 euro, pentru o ”cauza nobilă”.
  Dați-mi contu să le dau eu banii aceștia...numai să difuzeze niște filme bune.
 • Cat tam-tam pentru un lucru banal pe care alte televiziuni l-au facut acum 10 ani : 1 decembrie 2006 : ProTV , 2008 :TVR , 2011 : Kanal D .

  S-a trezit si antena dupa 10 ani sa faca o maaare chestie : sa nu mai emita doar pentru televizoarele Snagov , Diamant si Goldstar , televizoarele targetului Antena1 si Antena 3 mai ales .
 • vreau aplicatie de apple tv pentru antena play! asa cum are netflix. si cum nu are protv sau voyo. Daca tot zic ca sint trendsetteri dupa 10 ani de HD in Romania macar aici sa puncteze

Trimite un comentariu