Skip to main content

INTERES pe Facebook: Zeci de mii de afişări pentru dezbaterea despre Colectiv cu Lucian Mîndruţă, Vlad Voiculescu şi Mirela Neag

 
INTERES pe Facebook: Zeci de mii de afişări pentru dezbaterea despre Colectiv cu Lucian Mîndruţă, Vlad Voiculescu şi Mirela Neag

Cifre foarte mari pentru o transmisiune Live pe Facebook. Dezbaterea despre sistemul de sănătate după tragedia din Colectiv a atras, în direct peste 50.000 de vizualizări pe reţeaua de socializare.

Publicitate

Dezbaterea a fost transmisă simultan pe trei conturi de Facebook: cel al lui Lucian Mîndruţă (moderatorul dezbaterii), cel al Frontline (organizatorul dezbaterii) şi cel al Centrului Ceh (care a găzduit evenimentul).

Invitaţi au fost ministrul sănătăţii, Vlad Voiculescu, jurnalista Mirela Neag (Gazeta Sporturilor) şi medicul Camelia Roiu.

Numai pe contul de Facebook al lui Lucin Mîndruţă, dezbaterea a avut peste 45.000 de vizualizări până să ajungă la final. Împreună cu vizualizările de pe celelalte două conturi, cifra totală s-a apropiat de 60.000 de vizualizări.

Dezbaterea s-a viralizat rapid: aproape 500 de share-uri în timp ce discuţia era live şi sute de comentarii.

Transmisiunea live simultan pe cele trei conturi de Facebook a fost asigurată de studioul Mindopoly, care produce şi Interviurile PaginademediaTV.

VIDEO. Dezbaterea organizată de Frontline, cu Lucian Mîndruţă, Mirela Neag, Vlad Voiculescu şi Camelia Roiu

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus