Skip to main content

INTERES pe Facebook: Zeci de mii de afișări pentru dezbaterea despre Colectiv cu Lucian Mîndruță, Vlad Voiculescu și Mirela Neag

 
INTERES pe Facebook: Zeci de mii de afișări pentru dezbaterea despre Colectiv cu Lucian Mîndruță, Vlad Voiculescu și Mirela Neag

Cifre foarte mari pentru o transmisiune Live pe Facebook. Dezbaterea despre sistemul de sănătate după tragedia din Colectiv a atras, în direct peste 50.000 de vizualizări pe rețeaua de socializare.

Publicitate

Dezbaterea a fost transmisă simultan pe trei conturi de Facebook: cel al lui Lucian Mîndruță (moderatorul dezbaterii), cel al Frontline (organizatorul dezbaterii) și cel al Centrului Ceh (care a găzduit evenimentul).

Invitați au fost ministrul sănătății, Vlad Voiculescu, jurnalista Mirela Neag (Gazeta Sporturilor) și medicul Camelia Roiu.

Numai pe contul de Facebook al lui Lucin Mîndruță, dezbaterea a avut peste 45.000 de vizualizări până să ajungă la final. Împreună cu vizualizările de pe celelalte două conturi, cifra totală s-a apropiat de 60.000 de vizualizări.

Dezbaterea s-a viralizat rapid: aproape 500 de share-uri în timp ce discuția era live și sute de comentarii.

Transmisiunea live simultan pe cele trei conturi de Facebook a fost asigurată de studioul Mindopoly, care produce și Interviurile PaginademediaTV.

VIDEO. Dezbaterea organizată de Frontline, cu Lucian Mîndruță, Mirela Neag, Vlad Voiculescu și Camelia Roiu

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Trimite un comentariu