Skip to main content

Lucian Mîndruţă schimbă tronsonul la Digi FM. Pe ce interval va fi?

 
Lucian Mîndruţă schimbă tronsonul la Digi FM. Pe ce interval va fi?

Emisiunea lui Lucian Mîndruţă îşi schimbă ora de difuzare la postul de radio DigiFM. Jurnalistul realiza emisiunea Interactiv, dimineaţa, între orele 10.00 şi 12.00.

Publicitate

Pe ce interval se mută?

Din 21 noiembrie, noul interval pe care se va auzi Lucian Mîndruţă este 17.00 - 19.00.

Noutăţi în format?

“Vom avea şi invitaţi - nu neapărat dintre cei care n-au nimic mai bun de făcut. În rest, promit cu 25% mai puţine păreri ale mele şi cu 50% mai mult calm”, spune Lucian Mîndruţă.

Lucian Mîndruţă:

Mergem după temele publicului activ, mergem după ce-l mişcă, îl doare şi-l enervează.” adaugă Mîndruţă. „Temele zilei sau ale epocii. Moravuri şi tradiţii, clowni şi sfinţi, întrebări existenţiale - de ce suntem trişti când plouă? - şi foarte punctuale - găseşti pe stradă un milion, îl duci la poliţie sau la nevastă?. Vorbim despre noi, între noi, între prieteni. Care nu-s neapărat mereu de acord.”

„Am să mă pregătesc şi cu cele mai interesante informaţii care fac trendurile în online şi social media. Sper că ascultătorii vor sta pe DigiFM ca să mă audă muncind. Până la urmă ce poate fi plăcere mai mare decât să-l auzi pe unul care începe serviciul la ora la care tu ai scăpat de el?”

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus