Skip to main content

Mikey Haş, primul vlogger român cu peste un milion de abonaţi pe YouTube

 
Mikey Has
Mikey Has

Mikey Has este primul creator independent de continut din Romania care ajunge la 1 milion de abonati pe YouTube, anunţă compania.

Publicitate

Mikey, pe numele sau Mihai Holhos, a primit din partea YouTube distinctia „Gold Play Button” acordata tuturor creatorilor de continut care ating pragul de 1 milion de abonati.

CONTEXT. Mihai, 29 de ani, din Deva, a inceput canalul sau de YouTube in martie 2011, cand a publicat primul video din seria care l-a facut cunoscut, Doza de Has. De atunci, publica in fiecare vineri o „Doza”: un video cu durata in jur de 10 minute, axat pe divertisment si umor.

Pe masura ce popularitatea lui si a canalului au crescut, Mihai a extins gama de continut catre tehnologie (Doza it, in 2014) sau teme de actualitate si interviuri cu oameni relevanti (trending topX, in 2016).

Canalul Mikey Has are peste 150 de milioane de vizualizari, cele mai populare video-uri ale sale depasind un milion de vizualizari.

In Romania, distinctia „Gold Play Button” a mai fost acordata doar canalelor unor case de discuri sau muzicieni, care publica videoclipurile artistilor respectivi, anunţă reprezentanţii YouTube.

Mihai este primul creator independent de continut din Romania care primeste butonul „play” de aur pentru 1 milion de abonati. YouTube acorda creatorilor de continut trei distinctii in functie de numarul de abonati pe care ii atrag: „Silver Play Button” pentru 100.000 de abonati, „Gold Play Button” pentru 1 milion de abonati, si „Diamond Play Button” pentru 10 milioane de abonati.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • keyboardwarrior69 keyboardwarrior69
    exact, sa adaugam moderare abuziva pe langa celelalte. textul de mai sus arata clar ca nu intelegi ce citesti. ergo, te incadrezi perfect la "*** functional". inteleg sa corectezi nu sa cenzurezi
  • keyboardwarrior69 keyboardwarrior69
    draga iulia, in ultima vreme au aparut stiri despre tine si puisor (***). exista o diferenta intre "abonati" si "abonamente". imi este greu sa cred ca e o manipulare *** ptr ca asta ar presupune inca 4 neuroni langa aia doi de care dispui dar intr-o lume in care trump castiga alegerile orice e posibil. diferenta ar fi ca atunci cand spui "Abonati" sugerezi ca sunt 1 mil de persoane abonate la canalul geniului asta "te ascunzi dar nu te poti ascunde". in realitate sunt 1 mil de abonamente si pot fi doar, sa zicem, 5000 de persoane ptr ca poti sa ai atatea conturi de youtube cate adrese de gmail ai.
    cu speranta ca intr-o zi transplantul de creier va fi posibil iti urez toate cele bune
  • alex alex
    De notat ca nu prea e creator de continut, mai mult preia alte clipuri pe model =3 . E distribuitor de continut :)

Trimite un comentariu

sus