Skip to main content

Radu Banciu, fără Unșpe metri la Sport Total, la o săptămână după protestul de pe post. Mihai Pahonțu în locul lui

 
Radu Banciu, fără Unșpe metri la Sport Total, la o săptămână după protestul de pe post. Mihai Pahonțu în locul lui

Radu Banciu a încheiat colaborarea cu Sport Total FM, unde realiza emisiunea Unșpe Metri de aprope 10 ani. Anunțul a fost făcut recent de Radu Banciu la emisiunea sa de la B1 TV, chiar la rubrica „Mortul zilei”. 

„Astăzi emisiunea Unșpe metri a răposat, a tras obloanele după aproape 10 ani de existență în FM-ul românesc ca urmare a acțiunilor de protest pe care le-am inițiat săptămâna trecută”, a spus Banciu în emisiunea sa. El a ținut să menționeze că oamenii de la Sport Total FM și-au primit în final salariile întârziate cu trei săptămâni. 

Publicitate

Tronsonul său a fost este acoperit, începând de ieri, de un alt realizator al postului Mihai Pahonțu. El are o emisiune, fără un nume stabilit încă, difuzată de la 14.00 la 17.00, o producție ce „combină informațiile sportive, muzicale, dar și cu o componentă culturală semnificativă”, după cum a scris Pahonțu pe pagina sa de Facebook.

Reamintim că Radu Banciu și parte din echipa postului de radio au protestat după ce se ajunsese la întârzieri salariale, după cum Paginademedia.ro a scris AICI

Radu Banciu, în emisiunea în care emisiunea sa a fost „Mortul zilei”

A venit vremea să mă îngrop pe mine . Pentru că după ce am făcut o atâta timp toți cei care ne au căzut în față, iată că a venit vremea să mi duc singur sicriul la groapă.

Iată-mă astăzi ducându-mă singur cu cosciugul la groapă. Astăzi emisiunea Unșpe metri a răposat, a tras obloanele după aproape 10 ani de existență în FM-ul românesc ca urmare a acțiunilor de protest pe care le-am inițiat săptămâna trecută.

Este un sfârșit firesc pentru această emisiune care a demarat din ideea unui fost coleg de-al meu, Marius Mitran – el i-a găsit acest nume de Unșpe metri.

Am fost mai mulți cei care am realizat această emisiune de-a lungul timpului, un reper pentru FM-ul sportiv românesc.

Este astăzi o zi mare pentru oamenii de fotbal și oamenii de sport din România, pentru că prin dispariția acestei emisiuni viața lor va fi un pic mai liniștită. Mă gândesc că poate o bucurie lăuntrică va exista.

Vreau să le spun celor care m-au urmărit cu religiozitate în acești zece ani că acesta era mesajul, de continuitate. Trebuie cineva să ducă mai departe dacă li s a părut intemeiat acest demers. Eu de când m-am născut am fost mai aproape de sfârșit decât de început.

Misiunea lor este de aici înainte, pentru cei pe care această emisiune i-a ghidat, a făcut oameni din ei, i-a făcut jurnaliști, le-a dat un impuls – ca toate aceste vorbe memorabile pe care le-am înșirat în acești ani să nu rămână degeaba. Când o să vă fie mai greu, intrați într-o emisiune din aceasta memorabilă și vedeți ce se spune acolo.

Fie-i țărâna ușoară, că or mai fi și alți morți de îngropat.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu