Skip to main content

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Posturile de știri. România TV: abuzurile tehnocraților și ale iohanniștilor. Digi, B1, Realitatea: Digi: Primele incidente electorale

 
ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Posturile de știri. România TV: abuzurile tehnocraților și ale iohanniștilor. Digi, B1, Realitatea: Digi: Primele incidente electorale

Alegerile pe posturile de stiri. Ce se întâmplă pe posturile de știri în ziua alegerilor? Antena 3, România TV, Digi 24, Realitatea TV și B1 în ziua votului.

Ora 9.00: Posturile de știri au transmis imagini de la secțiile unde au votat Călin Popescu Tăriceanu, Klaus Iohannis și Liviu Dragnea și date despre participarea la vot.

România TV a insistat pe ce s-a întâmplat la secția unde a votat Gabriela Firea, și unde presa nu a avut acces înăuntru. Dezbateri largi pe acest subiect (e singurul post care a detaliat cazul), cu burtiere pe măsură: “Blocaj la Firea, aranjamente pentru Iohannis”.

România TV e singurul post care a dat imagini cu Lucian Bolcaș, la vot. Reporterul a precizat că este “candidat PRU” și l-a numit “maestrul”.

GALERIE FOTO. Burtierele de la ora 9.00:

Publicitate

Ora 10. Votează Ponta și Nicușor Dan.

La ora 10.00, au votat Victor Ponta și Nicușor Dan. La România TV, Victor Ponta a avut cele mai multe minute. Nicușor Dan nu a fost dat deloc la România TV, unde burtierele curgeau în continuare cu înțepături la Iohannis și cu “primul abuz al sistemului”

GALERIE FOTO. Burtierele de la ora 10.00:

Ora 12.00: În direct de la MAI – primele incidente la vot. România TV - "dezvăluiri despre abuzurile Iohanniștilor" și tehnocraților

Trei posturi de știri – B1, Digi 24 și Realitatea TV au transmis la ora 12.00 o declarație de la MAI despre câteva incidente electorale.

La România TV se anunță “noi dezvăluiri despre abuzurile iohanniștilor”, "țintele lui Iohannis după alegeri", “șantaj cu dosare despre Guvernul meu”, "secția de votarea a lui Iohannis, polițiștii fac verificări" și despre “abuzul tehnocraților”. Plus "ce fac Iohannis și sistemul cu țara".

GALERIE FOTO. Burtierele de la ora 12.00:

Votul lui Sebastian Ghiță, în direct doar pe două posturi B1 și România TV

Sebastian Ghiță a votat aproape în același timp cu Ion Iliescu, în jurul orei 12.20. Doar două posturi de știri au difuzat momentul: România TV, postul pe care îl controlează și B1.

Pe România TV "Urmează, incendiar: planul din mapa lui Iohannis care va fi pus în practică pas cu pas după alegeri; dezvăluiri care dau fiori".

FOTO. Sebastian Ghiță la vot

Ora 14.14. Elena Udrea, candidat independent la Camera Deputaților, a votat cu puțin timp în urmă. Declarațiile ei, doar la B1 TV

 

 

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu