Skip to main content

DESPĂGUBIRI RECORD la Radio România. Un jurnalist clujean va primi 100.000 de euro daune morale

 
Radio România
Radio România
Decizie definitivă. Curtea de Apel Bucureşti a decis că jurnalistul Mihai Miclăuş, reporter la Radio Cluj, a obţinut în instanţă daune morale record, în valoare de 100.000 de euro, pentru hărţuirile la care a fost supus de conducere, scrie ştiridecluj.ro.
Publicitate

De unde a început totul:
Mihai Milcăuş a solicitat, din 2006, Societăţii Române de Radiodifuziune să scoată la concurs posturile de conducere şi să nu mai numească ”pe pile” oamenii în aceste funcţii. De fiecare dată când a trimis o petiţie la Bucureşti, Mihai Miclăuş a fost chemat în faţa comisiilor disciplinare şi a fost avertizat sau chiar sancţionat.
Aşa s-a ajuns că Mihai Miclăuş, care realiza matinalul Radio Cluj şi un talk show, nu a mai avut voie să apară pe post. Avocatul reporterului a arătat că subiectele propuse erau desconsiderate, iar Miclăuş era trimis să ia interviuri oamenilor pe stradă, pe diverse subiecte, pentru a-l umili.
Mihai Miclăuş a trimis petiţii directorului Societăţii Române de Radiodifuziune pentru a constata modul în care este tratat de directorul Radio Cluj, Bogdan Roşca.
După aceste petiţii, la evaluarea personalului a primit nota minimă la capitolul relaţii interpersonale, notându-se că ”a avut îndrăzneala să se adreseze cu petiţii conducerii Societăţii Române de Radiodifuziune”.
Mihai Miclăuş a dat în judecată instituţia la care lucrează pentru toate aceste şicanări, care au durat ani de zile, iar Curtea de Apel Cluj i-a admis plângerea şi a dispus plata unor despăgubiri de 100.000 de euro.

Banii trebuie plătiţi în termen de 3 luni, decizia fiind definitivă.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Nu te amagi numitule Miclaus, nu vei primi nimic decat niste ani de inchisoare pentru constituire de grup infractional cu Vasile Luca si cu judecatoarea aia blonda. Macar cere-ti iertare de la fosta ta sotie care a plecat unde a vazut cu ochii dupa bataile pe care i le administrai. Iar hartiile ale false de la medici cu care ai "impresionat-o" pe judecatoarea blonda vor fi deliciul procurorilor. agla agla agla
  • Bravo! Asta e un exemplu pentru multi. Sa vedeti ce urmeaza la Digi! Acolo va fi record.
  • De ce sa nu-i dea 5 miliarde de euro? Oricum ii dau fraierii care platesc taxa radio-tv, nu sefii care au calcat pe bec.
    Misto sistemul: bugetarii au doar drepturi, nu si obligatii/responsabilitati. In cazul in care gresesc grav la munca, plateste institutia (adica statul, adica noi) pentru greseala lor. Iar ei, flower power!
  • Vrem și noi audiențele de ieri, cu consultările de la Cotroceni
  • Normal ar fi sa fie plătită de indivizii din conducerea Radio Cluj și de cei de la București .

Trimite un comentariu

sus