Skip to main content

S-a făcut ecranul negru. Antena 1, probleme cu emisia pe finalul NextStar. Programul lui Dan Negru, întrerupt înainte de final

 
S-a făcut ecranul negru. Antena 1, probleme cu emisia pe finalul NextStar. Programul lui Dan Negru, întrerupt înainte de final
Câștigătorul ediției speciale NextStar nu a mai apucat să fie anunțat pe post, dar a fost prezentat pe pagina de Facebook a emisiunii

Probleme cu emisia HD, joi seara, la Antena 1, chiar pe finalul emisiunii NextStar, care a avut o ediție specială de 1 Decembrie.

Publicitate

Cu puțin timp înainte să fie anunțat marele câștigător, în jur de 23.30 ecranul s-a înnegrit, situație semnalată de un cititor paginademedia.ro. 

Apoi, minute întregi pe post au fost difuzate promo-uri. Mai bine de 20 de minute. Pentru ca în final, în locul emisiunii, ce trebuia să se încheie la miezul nopții, să intre o reluare X Factor. 

Dacă pe post nu a mai apucat să fie anunțat câștigătorul, numele lui a apărut pe pagina de Facebook a emisiunii.

Problemele tehnice au atras și criticile fanilor emisiunii, care au postat mesaje pe pagina de Facebook a NextStar. 

 

   

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • Dacă nu ştiați ink vă spun eu: antenele nu au posibilitatea să transmită hd live prin dsng-uri! De ce? Nu au la bord decât aparatură sd. Tot ce urcă pe satelit este sd 16:9 sau un downconvert squeze convertit din hd in sd!
 • Parca in fiecare seara in jurul acelei ore se intampla cate ceva voodoo.
  Sa mai mearga la biserica sau mai bine sa mai stea cateva luni in probe.
 • @Unu: da, si o inghesuie pe tanti aia in latura extrema a cadrului unde e complet deformata de obiectivele ultrawide pe care le folosesc. Zici ca sora lui Quasimodo prezinta vremea.
  Sunt sigur ca astia toti sunt "academicienii" lu' Stoiceasca. Ei dau cateva mii de euro, tariful cursului, ca sa lucreze acolo langa "profesorii" Capatos, Dani, Badea etc. Cand se termina cursul raman pe gratis , cica fac practica. Rezultatul e catastrofal, insa se pare ca lu' aia mica a lu' Voiculescu ii place asa.
 • Asa se intampla cand vrei sa faci investitii de milioane cu doi lei ! Ei au vrut sa fie cei mai cei dar cand cu preturi de Romania. Nu merge.
 • preferinta Antenelor pentru culori stridente,neon,roz cat mai suprasaturate arata clar ca nu e o intamplare ca Daniela Crudu lucreaza acolo :)))
 • Si filmarile la noul Observator sint ciudate. Au ditamai studioul si taie picioarele prezentatoarei meteo ca sa vedem reflectoarele in tavan. E pe principiul romanesc ca merge si asa.stiu ca e greu,stiu ca oamenii se scolesc greu insa sint 10 ani de HD in Romania.nu e tehnologie noua. Iese Voiculescu mai repede din puscarie si astia nu filmeaza cum trebuie;) Nu mai zic de machiaj si detaliile din platou de la imbinari la flori de plstic
 • Daca va interesează :(informatii date la nr .Antenei Group la 0219434.

  Aseara nu s-au respectat parametrii de emisie si asa a cazut si Antena 1 si Antena 3 pe ambele formate.

  Pe 18 decembrie se va difuza primul film HD a Antenei 1 (Regatul de gheață )

  Si vreau sa stiu. ..Pagina de media...Daca Antena Group a depus o cere la CNA pentru emisia 4K in ianuarie 2018. (HD SATELIT a lansat informația) ..
 • Aseara au fost probleme si pe A3 HD. Era ecranul plin de patratele de compresie si se bloca imaginea. A1 HD si Stars HD mergeau foarte bine la acel moment, la fel ca versiunile SD.
  In alta ordine de idei, nimeni de la A3 nu stie sa opereze cu noua tehnica. Camerele sunt pe supraexpunere si au culori aiurea, suprasaturate. Pielea fie e arsa fie e de un portocaliu ciudat. Camerele nu sunt setate la fel, unele au alta expunere decat celelalte.

Trimite un comentariu