Skip to main content

Călin Rotăruș, noul manager al Tailwind, după plecarea lui Lucian Romașcanu

 
Călin Rotăruș, noul manager al Tailwind, după plecarea lui Lucian Romașcanu

Călin Rotăruș, om de media cu o experiență de 20 de ani, este noul manager al Tailwind România, companie din rețeaua ThinkDigital, specializată în soluții tehnologice de tip programatic.

Rotăruș vine în poziția ocupată până în toamna anului trecut de Lucian Romașcanu, care a candidat din partea PSD și a obținut un loc în Senatul României.

Publicitate

TailWind operează Project Agora, marketplace de tip programatic al publisherilor din țările din Sud Estul Europei, Orientul Mijlociu și țări din Nordul Africii, Sud-Estul Europei și MENA.

Călin Rotăruș:

Am asistat „din teren” la evoluția domeniului digital de la stadiul de industrie incipientă la maturizarea la care asistăm acum când tehnologia si automatizarea tranzacțiilor online schimbă radical modul de lucru.

Rolul nostru e să ajutăm atât producătorii locali de conținut cât si agențiile de media si clienții lor să fie tot mai competitivi în raport cu jucătorii globali.

Cred ca revoluția tehnologica din comunicarea digitala care se petrece sub ochii noștri e o epopee care trebuie trăita cat mai intens. Nu de alta, dar ne vor întreba nepoții noștri cum a fost

Carte de vizită:

Călin Rotăruș are o experiență de 20 de ani în media și publicitate, dintre care 15 ani în digital. Până în 2013, a condus compania Goldbach/Arbomedia, după ce a lucrat 11 ani la regia de publicitate.

În 2013, și-a lansat propria afacere - Biroul de Comunicare Călin Rotăruș. În ultimii ani, a oferit training și consultanță de vânzări și digital. Este manager de proiect la IAB Academy.

Pe lângă activitățile de media, Călin Rotăruș este fondatorul Școlii de Rock - Rock School. Cel mai nou proiect al lui Rotăruș este Constantin Yachting, o școală pe care o dezvoltă împreună cu Constantin Lascu.

Citește și:

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Trimite un comentariu