Skip to main content

ÎN POLITICĂ. Lucian Romaşcanu, ex TailWind, Ringier şi Kanal D intră în politică. Pentru ce partid?

 
ÎN POLITICĂ. Lucian Romaşcanu, ex TailWind, Ringier şi Kanal D intră în politică. Pentru ce partid?

Lucian Romaşcanu, fost country manager la TailWind, cu experienţă în zona de media la Cancan, Kanal D şi Ringier, se desparte de companie pentru a intra în politică. El va candida, pe prima poziţie, pe listele pentru senat din partea PSD Buzău.

Publicitate

„Legat de carierea politica, am oportunitatea si onoarea sa trec din tribuna in teren si voi duce in Parlament o experienta de 26 de ani in mediul privat, spre a face o altfel de politica”, spune Lucian Romaşcanu într-o declaraţie de presă trimisă Paginademedia.ro.

TailWind anunţă în aceeaşi declaraţie că îi mulţumeşte lui Romaşcanu pentru colaborare. Totodată, Dragoş Stanca va prelua interimar atribuţiile lui Romaşcanu.

Dragoş Stanca, reprezentant Think Digital Group, în România: „Respectăm dreptul tuturor angajaţilor si colaboratorilor de a-si exprima opţiunile politice si chiar implicarea lor activă în acest domeniu însă, în unele situaţii, cele două lucruri nu pot merge în paralel.”

Textul integral al reprezentanţilor Think Digital, grupul care deţine TailWind:

Think Digital Group îi mulţumeste lui Lucian Romascanu pentru contribuţia importantă pe care a avut-o în lansarea si în consolidarea operaţiunilor TailWind în România si îi urează success în noua sa carieră.

Lucian Romascanu, actual Country Manager al TailWind în România, va candida la alegerile din 11 decembrie de pe prima poziţie pe listele pentru Senat ale PSD Buzău, decizia fiind adoptată marti de comitetul executiv national al partidului.

„Respectăm dreptul tuturor angajaţilor si colaboratorilor de a-si exprima opţiunile politice si chiar implicarea lor activă în acest domeniu însă, în unele situaţii, cele două lucruri nu pot merge în paralel. Zona media pierde un excelent specialist, zona politică va câstiga un om care sper să apere, din noua sa poziţie, interesele industriei de media locale”, a spus Dragos Stanca, reprezentant TDG în România, si cel care va prelua cu titlu interimar poziţia ocupată până acum de Romascanu.

„A fost o bucurie sa contribui la succesul unei companii aflata la inceputul sau in Romania. In toata aceasta perioada am avut alaturi prieteni, urmeaza proiecte prin care TailWind va duce inovatia in online mai departe, le multumesc si le urez din suflet succes! Legat de carierea politica, am oportunitatea si onoarea sa trec din tribuna in teren si voi duce in Parlament o experienta de 26 de ani in mediul privat, spre a face o altfel de politica”, a completat si Lucian Romascanu.

Think Digital Group (TDG) derulează operaţiuni în digital media si advertising în mai multe ţări din Europa de Est, Sud precum si in Emiratele Arabe Unite. Grupul deţine în România, in acest moment, companiile ThinkDigital (una dintre cele mai mare retele locale de advertising online, cuprinzand site-uri locale importante dar si internationale precum TripAdvisor, Skype sau Vice – companie condusă de Cristina Cucuiu) si TailWind (tehnologie de advertising si reprezentant regional Sizmek precum si deţinător al Project Agora, primul marketplace local pentru advertising programatic, dezvoltat in parteneriat cu AppNexus – companie condusă, până acum, de Lucian Romascanu). TDG este si organizator al ICEEfest, cel mai mare festival regional dedicat Internetului, organizat anual, in luna iunie, la Bucuresti.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Iuli Iuli
    Alt *** intra in parlament sa ne fure.

Trimite un comentariu

sus