Skip to main content

DERAPAJ. Protestele, la România TV: Apărătorii dosarelor măsluite protestează

 
Sursa foto: Hotnews.ro
Sursa foto: Hotnews.ro

DERAPAJ. România TV, burtiere tendenţioase despre mitingurile împotriva legii graţierii.

Publicitate

"Apărătorii dosarelor măsluite protestează acum", a titrat postul lui Sebastian Ghiţă peste imagini de la mitingurile din stradă, observă Hotnews.

O a doua burtieră este în aceeaşi notă: "Susţinătorii lui Kovesi, în stradă: cine a dat ordinul".

Astăzi, România TV s-a remarcat prin burtierele tendenţioase pe tema graţierii, după cum Paginademedia.ro a scris aici. "Iohannis cere de la Guvern lege pentru amnistie şi graţiere", a scris postul pe ecran, fără legătură cu realitatea. Burtierele, aici.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • @Liviu Mai exista digi24/b1/antena3 daca nu iti convine si vrei sa te uiți la stiri de pe un canal de specialitate
  • CNA-ul este responsabil de toata mizeria si manipularea de la tv. Cat poate sa ma inchida ochii la aceste mizerii?
  • Pai RomaniaTv imi poate schimba numele in PsdTv e atat de simplu deoarece astia sunt lingaii psd-ului
  • Oare CNA vede asta? Pai normal ca nu vede CNA-ul aceste mizerii. Ei sunt preocupati de bani acum. Vor buget dublu fata de anul trecut caci la capitolul Realizari stau bine. Realizari in incalcarea legislatiei din domeniul audio vizual de catre televiziunile PSDului. Vai de noi si vai de tara in care traim. Am facut la CNA cel putin 6 reclamatii cand RTV-ul facea reclama mascata luni de zile unui brand de haine, unei firme de pariuri online, care s-a dovedit ca era a lui Sebastian Ghita, si a unei clinici unde se trata varicele. Am primit un singir raspuns din partea lor, si anume, ca nu s-a intrunit cvorumul in sedinta publica unde se discuta reclamatia mea. A ramas situatia ca in gara. Cainii latra ursul merge. Trebuie sa multumim PSD-ului pentru aceste mizerii ordinare care se mai pot intampla, doar in tarile bananiere.
  • Cu CNA m-am lamurit,dar oare companiile care isi fac reclama la RTV nu vad ca astia isi bat joc de clientii care le cumpara produsele?Acuma serios cum sa fii Coca-Cola sau McDonald's si sa-ti faci reclama la RTV care iti injura o masa de oameni care reprezinta cei mai multi dintre clientii lor?

Trimite un comentariu

sus