Skip to main content

E oficial. Vom vedea mai multe seriale la Sport.ro. Costi Mocanu: „Noul sport national al romanilor este privitul la televizor”

 
E oficial. Vom vedea mai multe seriale la Sport.ro. Costi Mocanu: „Noul sport national al romanilor este privitul la televizor”

Postul Sport.ro va difuza seriale precum MASH, Seinfeld, Bundy sau Prison Break. CNA a admis cererea Sport.ro de modificare a structurii de programe si a formatului de principiu din tematic sport, în tematic pentru bărbaţi.

Publicitate

În noua formulă, televiziunea Sport.ro, parte a grupului Pro va avea mai bine de şase ore de seriale pe zi, programate în special pe tronsonul 16.00 - 23.00.

„Este o dorinta a noastra de a ne replia avand in vedere conditiile din piata. Starea canalelor free to air de sport, cu exceptia Eurosport, aproape pretutindeni este aceeasi. (...) Canalul Sport.ro, inca de la inceputurile sale sub acest brand a avut sloganul “noul sport national”, noi adaugam “noul sport national al romanilor este privitul la televizor”, a spus Costi Mocanu în faţa membrilor CNA.

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, schimbarea grilei Sport.ro se va produce în următoarele luni.

Solicitarea a fost votata in unanimitate de ce opt membrii prezenti la sedinta CNA de astazi: Radu Calin Cristea, Rasvan Popescu, Dorina Rusu, Radu Herjeu, Gabriel Tufeanu, Laura Georgescu, Monica Gubernat si Eva Orsolya Borsos.

In fata Consiliului s-au prezentat Costi Mocanu, Director of Diversification and Business Strategy la Pro TV, si Florin Turcila, Distribution Manager la Pro TV.

Costi Mocanu:

“De fiecare data in grilele canalelor pe care noi le-am propus am incercat sa aducem ceva nou, nu neaparat din dorinta de a fi altfel decat piata, cat sa anticipam ceea ce noi am considerat, am crezut la momentul respectiv ca urma sa devina trendul pietei.

Iar ultima data, atunci cand am solicitat schimbarea denumirii canalului din TV Sport in Sport.ro am indraznit sa anticipam migrarea publicului nostru si a publicului de tv catre digital. Raspunsul a fost unul pe masura.”

Intrebat daca postul isi va schimba si numele odata cu modificarile propuse, Costi Mocanu a declarat:

"Nu schimbam numele canalului pentru ca ne propunem sa continuam sa oferim, sa aducem tipuri noi de sport."

Motivul deciziei de a introduce seriale in grila postului Sport.ro? Replierea in conditiile de pe piata televiziunilor de sport din Romania.

Costi Mocanu:


„Este o dorinta a noastra de a ne replia avand in vedere conditiile din piata. Starea canalelor free to air de sport, cu exceptia Eurosport, aproape pretutindeni este aceeasi. Competitia cu canalele pay tv practic nu exista.

De ce Eurosport este o exceptie? Pentru ca de curand, in urma intrarii celor de la Discovery in actionariat, au o alta abordare si o alta posibilitate de accesare la surse sinanciare. Playerii de tip pay tv au achizitionat, e putin spus marea majoritate a prgramelor consacrate, ci pe toate.”

Costi Mocanu:

„Canalul Sport.ro, inca de la inceputurile sale sub acest brand a avut sloganul “noul sport national”, noi adaugam “noul sport national al romanilor este privitul la televizor”.

Mergem in continuare cu acest slogan, am incurajat de-a lungul timp venirea unor evenimente noi si le-am spus ca ar fi de sport, jocurile electronice de exemplu, cursele de masini electronice, galele de fight, acum venim cu o insertie masiva de seriale dedicate publicului masculin."

Postul va continua sa difuzeze evenimente sportive fotbalistice interne si internationale, sau jocuri pe computer.

“Sportul nu dispare, macar pana la mijlocul lui 2018 trei competitii majore din sport vor putea fi regasite in grila canalului: Uefa Champions League, Europa League si o selectie de meciuri din Cupa Romaniei”, a declarat Costi Mocanu in fata membrilor CNA.

Selecţia de meciuri de tip free to air din Champions League, Europa League si Cupa Romaniei vor fi impartite intre Sport.ro si Pro tv. Rezumatele Champions League si Europa League vor ramane la Sport.ro.

Ne propunem sa oferim in continuare tipuri noi de sport. Jocurile pe computer, chiar daca nu reprezinta cea mai sanatoasa manifestare sportiva, ele sunt populare. Vom reveni cu asa ceva. Programe de tip reality show ca Fear Factor vor reveni cu siguranta pe post”, a adaugat acesta.

Strategia editorială la Sport.ro, potrivit documentaţiei depuse la CNA:

Conţinut de sport premium: UEFA Champions League, UEFA Europa League sau Cupa României, în conitnuare în grila postului/

Diversificare - adăugare de conţinut pentru bărbaţi: Concentarea pe seriale şi reality & game show-uri. Printre titluri vor fi Seinfeld, Familia Bundy, Doi bărbaţi şi jumătate, MASH, Southern Justice, Prison Break, Cititorii de oase, Spion pe cont propriu, Nikita, dar şi seriale româneşti precum Vine Poliţia, Băieţi Buni şi La Bloc.

FOTO. Structura de programe de la Sport.ro:

  • Prime - Time şi Late night (19.00 - 00.00)
  • Daytime & Acces (13.00 - 18.45)
  • Daytime (4.00 - 12.45)

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Daria41 Daria41
    Hm ,o sa ia calea lui GSP devenit Zu...sau mai rau TELESPORT (inchis). Vad ca nici Procinema nu sta mai bine...reluari ale neobositei "la bloc" si filme care la Protv trec la Procinema si apoi iar Protv...(recentul Godzilla sau Eat pray love cu Julia Roberts). Decit asa mai bine inchis....doar sa fie la numar..
  • Daria41 Daria41
    Hm ,o sa ia calea lui GSP devenit Zu...sau mai rau TELESPORT (inchis). Vad ca nici Procinema nu sta mai bine...reluari ale neobositei "la bloc" si filme care la Protv trec la Procinema si apoi iar Protv...(recentul Godzilla sau Eat pray love cu Julia Roberts). Decit asa mai bine inchis....doar sa fie la numar..
  • Picsius Picsius
    Hai ba, pui sandwich in ambalaj de ciocolata? Ce e carcaletele asta. Orice televiziune ar aparea sa faca concurenta PRO-ului i-ar tranti din prima la ce infectii ruleaza mai nou si la ce strategie de difuzare au. Buni lideri.. buna piata. Noroc ca romanul inghite si ***
  • Genius Genius
    Ca sa nu piarda intrarea pe cablu si DTH, o intind cu postul acesta pana iau o decizie cu privire la transformarea lui in altceva. Sau inchiderea. Daca il inchid si vor apoi sa lanseze altceva, se vor lovi din nou de "bunatatea" cablistilor care nu il vor retransmite
  • Tinta Tinta
    Daca vrei bucatarie ai program tv, daca vrei pescuit, ai ,de asemenea, program tv, daca vrei muzica, ai program tv, daca vrei *** ai un ghiveci tv reincalzit de vreo 200 de ori. Pentru aceasta sa-i multumim lui Costi Mocanu, zis Mosu, Director of Diversification and Business Strategy la Pro TV.
  • Dan B. Dan B.
    Ca sa nu închidă postul de tot, îl transforma în ceva ce poate funcționa pe pilot automat, fără costuri prea mari... Cred ca cel mai mult ii va costa salariul femeii de servici care va șterge praful pe server...
  • CarNatGeo Bogza CarNatGeo Bogza
    Sau mergea un VIRGIN TV :) ca tot e la moda. O televiziune despre nimic. Nimicul e noul sport national
    Costi Mocanu e depasit. Adica isi apara pielea, vorba lui E: inainte de a-l inchide
  • gelu gelu
    E bine ca nu schimba numele postului. Asa o sa stie si telespectatorii exact la ce sa se astepte de la acest canal :)

    Ce harababura... Cum ar fi sa difuzeze EUROSPORT serialul Mash ?
  • mile mile
    le dorim audiente cat mai mici
  • imobiliaru imobiliaru
    mosule, lasa-ne, prietene, du-te invartindu-te. ai aceleasi texte penibile si goale de continut (Pro tv e free 2 air, hai sa mori tu!), n-ai produs performanta nicaieri pe unde ai fost, te-ai aciuiat si atat.
  • Iuli Iuli
    CinemaPro ar trebui sa se numeasca sau ProAction.

    Ar arata bine PRO-ul din logo ProTV si pus un Action peste o "bara"
  • sgiu sgiu
    @Mile mama ai vazut audiențele de duminică seara de la antena1?:)
    Cât de ***,program de seara între 16 si 23....cam mult;dupa 21 sau de dimineata pana pe la 12...13 era perfect,dar na...
  • E E
    O sa se duca dupa GSP TV - si ala inainte de a se inchide a devenit TELEVIZIUNE PENTRU BARBATI. Adica daca tot nu avem bani de productii k lumea macar tinem frecventa blocata cu umplutura. Pana vin vremuri mai bune. Daca mai vin.
    Apropo, Cernavicius a vrut sa il inchida de cum s-a instalat. Probabil Costi Mocanu a avut si ***
  • Adi Adi
    Asa,,priceput,, este Mocanu? Eurosport este free to air? In opinia lui si Protv este free to air! Este doar atunci cand au interes,vezi Euro 2016.
  • Bogdan Bogdan
    O miscare de bun simt ar fi fost sa isi rebranduiasca si denumirea postului, pentru ca noua grila, chiar si cu farama de sport pe care o au, nu mai are legatura cu numele in sine. Evident ca isi pot pastra in continuare si site-ul ***, daca tin atat de mult cu dintii de denumire. De fapt, CME nu aduce si nu investeste absolul deloc in post, ci a ales sa plimbe iar niste seriale aflate la a nu stiu cata reluare.

Trimite un comentariu

sus