Skip to main content

Un nou Suleyman la Kanal D. Postul va lansa serialul istoric Kosem, luna aceasta

 
Un nou Suleyman la Kanal D. Postul va lansa serialul istoric Kosem, luna aceasta

O continuare a serialului Suleyman Magnificul, în grila Kanal D. Serialul, dramă - istorică, Kosem, despre viaţa uneia dintre cele mai puternice sultane din istoria Imperiului. Serialul, produs de cei care au realizat şi Suleyman Magnificul, va fi lansat pe 23 ianuarie la Kanal D.

Publicitate

Serialul va fi difuzat de luni până joi, de la ora 20.00, iar serialul Furtună pe Bosfor, difuzat în prezen de post, va rămâne cu o difuzare, doar vinerea.

REZUMAT. Serialul recreeaza, in detaliu, o intreaga lume din Turcia Otomana, personajul central fiind de aceasta data sultana Kosem, una dintre cele mai puternice figuri feminine din istoria Imperiului.

Penru acest serial a fost nevoie de costume si bijuterii, concepute specia, decoruri care recreeaza palatele si interioarele haremului Sultanei Kosem, iar pentru paretea de scenariu a fost nevoie şi de consultanţi istorici. Kosem a fost deja vândut în ţări precum Ungaria, Grecia, Rusia, Indonezia, Lituania, Polonia, teritorii din Africa de Nord etc.

Kosem adolescenta va fi interpretata de Anastasia Tsilimpiou, o foarte tanara si incantatoare actrita cu origini romanesti si grecesti. Acorul Ekin Koç ii da viata sultanului Ahmed, cel care se va indragosti iremediabil de frumoasa Kosem.

Nascuta pe o insula greceasca, in 1590 (dupa unele surse, in 1589), Kosem avea sa devina favorita sultanului Ahmed I. In calitate de regenta pentru un timp si apoi mama de sultan, ea s-a afirmat drept una dintre cele mai puternice femei din istoria Imperiului Otoman. Kosem a fost renumita pentru actunile ei caritabile, dar a fost considerata si cea mai temuta sultana-mama din sirul celor care au condus Imperiul Otoman, o veritabila maestra in intrigi in perioada Sultanatului Femeilor.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Iuli Iuli
    @geo, aseara din cate stiu; nu a fost promo.. Oricum promo-ul il faci usor :) Ei dimineata cand au vazut audientele au taiat din episod. Oricum Furtuna o sa intre doar vinerea, au nevoie de episoade, altfel ii vor depasii pe cei din Turcia :)
  • mile mile
    iuli tristul privitor de telenovele , nu iti este jena sa lauzi ***
  • geo geo
    Iuli, de acord cu tine, dar în programul tău anunți - și cu promo la TV - că WowBizul începe la ora 23.00 și îl dai mai devreme, cu juma de oră. Îți dai seama ce mutră au făcut cei care au deschis TVul la ora 23.00. Și chiar se poate tăia dintr-un episod, adică pe unul îl faci de o oră jumate, pe altul de două (având în vedere că la finele fiecărui epidod e un promo pentru episodul următor) ? Ca la turci, nu ai ce le face...
  • Radu  antiotoman Radu antiotoman
    Ba,creștinilor, mai puneți o bomba și terminați cu serialele astea *** turcești, japoneze,coreene,etc.Dar,adevărul este ca nu poți *** pe gusturile romanilor,mai ales ale muierile și pensionarilor.În loc de cultura, băgați droguri de spălat intelectul românașii, ca de ,blugii și ciunga de la otomani ne trebuiau.Asta mai lipsea un premier turcoaica.Asta ,sigur ridica Moscheea Neamului.Cretinilor.
  • Iuli Iuli
    @geo, a tinut pana la 22:30 deoarece Wowbiz a primit bataie luni (cand a inceput de la 23) pe Comercial, de la Antena si Pro

    Si Furtuna e o data pe saptamana, fiindca deja au dat aproape toate episoadele difuzate in Turcia, n-au cum sa bage 2, in Turcia e 1 pe saptamana.

    Bahar mai revine?

    Ce audienta a facut iUmor in zilele de luni si marti cu redifuzarea? Dar Capatos vs Wowbiz, cand au inceput ambii la 22:30?
  • geo geo
    Ce programare amatoricească.
    În condițiile unei piețe de publicitate slabă, la debut de an.
    La început de ianuarie...din 2 sau 3 reiau difuzarea uneia din piețele lor de rezistență, Furtuna..., de luni până vineri...până la ora 23.00 în prima săptămînă, luni tot până la ora 23.00, ieri până la ora 22.30 - oare de ce ? - din 23 ianuarie Furtuna va deveni săptămânală - deși ar fi putut-o păstra de 2 ori pe săptămână - și merg de luni până joi cu Kosem. Cine îi mai înțelege pe turci ?

Trimite un comentariu

sus