Skip to main content

Adriana Muraru a demisionat după cinci ani la Digi 24. Ce va face

 
Adriana Muraru a demisionat după cinci ani la Digi 24. Ce va face

Adriana Muraru, unul dintre cei mai vechi oameni de la Digi 24, a demisionat de la canalul de știri deținut de operatorul de comunicații RCS&RDS.

În această seară, Adriana Muraru a prezentat ultimele jurnale de știri. Ea pleacă de la Digi 24 după cinci ani. A intrat în echipă în februarie 2012, înainte de lansarea oficială a postului și a fost unul dintre numele de bază de la începuturile stației.

Publicitate

Contactată de Paginademedia.ro, Adriana Muraru a confirmat informația.

Care au fost motivele și ce va face în continuare?

Adriana Muraru, pentru Paginademedia.ro:

Am luat această decizie pentru că am un alt proiect, la care țin foarte mult. Mi-am dat seama că am nevoie de timp și de atenție pentru a mă ocupa de el și a trebuit să aleg.

Mai exact:

Este vorba despre o editură de cărți pentru copii și adolescenți. Îmi doresc să fac asta de foarte multă vreme. Mult timp a fost un gând, acum îl pun în practică.

Editura se numește Storia Books și este deținută 100% de Adriana Muraru.

Adriana Muraru, pentru Paginademedia.ro:

Dintotdeauna mi-am dorit să dezvolt un proiect care să aibă legătură cu cărțile. Mă gândeam și la o librărie, la un moment dat.

Mi-am dat seama că ori fac acest proiect acum, ori nu îl mai fac deloc. Și nu îl puteam dezvolta în același timp cu munca în televiziune.

Cel puțin o vreme, vreau să mă concentrez numai pe acest proiect, al editurii.

Adriana Muraru a intrat în echipa Digi 24 acum cinci ani, după cum Paginademedia.ro a scris la vremea respectivă, aici. A prezentat Jurnalul de la ora 19, apoi pe cel de la ora 22, știrile de vieri seara și, în ultimul an și jumătate, jurnalele Digi 24 de weekend.

Carte de vizită Adriana Muraru:

Adriana Muraru este absolventă a Universității București, Facultatea de litere, în 1993. A lucrat la Rompres, apoi la Pro FM. Între 1995 și 2003 a fost prezentatoare la Pro TV. Au urmat doi ani de B1 TV și, din 2005, a intrat la TVR.

La Televiziunea publică, a prezentat Ora de știri (TVR 2) și apoi principala emisiune a TVR 1, Telejurnalul de la ora 20.00. În primăvara lui 2011, Adriana Muraru a fost trecută la canalul de știri al TVR - TVR Info, după cum Paginademedia.ro a scris AICI. În februarie 2012, a plecat la Digi 24.

Citește și:

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

  • Imi va fi dor de Adriana Muraru ! Avea un fel de a fi corect, placut, egal si oficial ! Avea un farmec special (ca si multe prezentatoare care sunt admise la DIGI 24).
  • Ce televiziuni au mai ramas ? cele comuniste?Doresc sa stiu ce face dl Prelipceanu ,mai mult tace .Una singura a mai ramas , celelalte sunt cu PSD.
  • O jurnalista cu experienta si un exemplu de atitudine, pozitie a corpului sau expresie a fetei, care lipsesc la multe dintre prezentatoarele de la noi, strambe pe scaun sau care afiseaza cate un ranjit indiferent despre ce este vorba in stire.
  • Adriana e unul dintre cei mai misto oameni de la Digi24. Desi era vedetă, nu avea fițe, nu avea aere, nu aducea deloc cu Prelipceanu. Însă a intrat în vizorul domnului Prelipceanu. Care Prelipceanu? Ăla care se crede șef pe plantație. Și sărăcuța de Adriana a fost forțată să plece. Păcat.
    Eu încă mă întreb cum de lui Prelipceanu i se permit atâtea lucruri de către RCS-RDS? Îi are la mână? E incompetență generală în trustul ăla?
  • Adevarul? Adriana s-a saturat de capriciile si persecutiile lui Prelipceanu. Care se poarta ca mosierul pe tarlaua proprie fiindcă modelul lui este d-na colonel Rodica Culcer. Sigur, nici lui Prelipceanu, pe care la Digi il detesta multa lume, nu ii va merge la nesfirșit
  • Toti care pleaca din TV zic ca au proiecte private :) ce amuzant. Mai bine ar zice ca salariile s-au redus.

Trimite un comentariu