Skip to main content

Dragnea: E o campanie de manipulare. Dacă mă uitam doar la televizor aş fi ieşit şi eu în stradă

 
Dragnea: E o campanie de manipulare. Dacă mă uitam doar la televizor aş fi ieşit şi eu în stradă

"Şi eu, dacă mă uitam numai la televizor, fără să mă uit la deciziile CCR, pe ce a adoptat Guvernul, aş fi ieşit în stradă revoltat", a spus Liviu Dragnea, fără a menţiona vreun post de televiziune.

Publicitate

Liderul PSD a vorbit despre o "campanie de manipulare şi dezinformare" derulată în ultimele zile, "o asemenea maşinărie de dezinformare eu am mai văzut la Revoluţie". Dragnea nu a precizat care sunt canalele pe care se practică dezinformarea.

A făcut aluzii la Mircea Marian, fără a-l nominaliza: "este un jurnalist care a făcut publică adresa mea. Acelui domn i-am făcut plângere penală".

A trimis şi la Rareş Bogdan, tot fără a-l nominaliza: "un domn de la o televiziune cu batistă la rever, foarte elegant si bun reporter", care "a primit nişte informaţii legate de comasarea DNA cu DIICOT". "PSD nu a venit cu această propunere, nici nu avem în plan", a spus Dragnea, după ce anterior a făcut referire la fostul ministru al Justiţiei Raluca Prună: "ea a anunţat că unul din proiectele ei e comasarea DNA cu DIICOT", o doamnă "care participă în continuare la mobilizarea acestor mitinguri".

GALERIE FOTO. Intervenţia lui Liviu Dragnea, pe posturile de ştiri:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • tibi tibi
    il doare la patina pe tovarasu' *** cu mustata ! El se adreseaza in EXCLUSIVITATE *** ! Mai nou vad ca avem guvernul Pruna si programul de guvernare Pruna ! Doamna Pruna a certut gratierea, tot ea a cerut dezincriminarea coruptiei si mai nou ( culmea tupeului bolsevic ) , d-na Pruna a cerut comasarea DIICOT si DNA ! Ei fac si indeplinesc tot ce le-a cerut doamana Pruna si ar trebui sa ne bucuram ! De fapt cred ca de asta s-a si iesit la DEMONSTRATII si lozinca ar trebui sa fie : MULTUMIM PARTIDULUI , multumim doamna Pruna ! Hai ca am depasit limita PENIBILULUI ! Sau NU ? Doamne cui ne-ai lasat ? Ai putea cel putin sa inalti GARDUL ( din fonduri europene of course) ca taaareee multi l-au sarit...
  • dan andrei dan andrei
    Pacat ca Guvernul PSD-ALDE a omis un lucru esential in alcatuirea proiectului de Buget: acela de a impune achizitionarea si folosirea unui detector de minciuni atasat microfoanelor de la care reprezentantii acestor partide fac declaratii presei.
    Abia le-ar mai disparea aroganta si ironia fina de cate ori nu au argumente pentru minciunile, adevarurile trunchiate si toate ineptiile pe care le debiteaza.
  • Iuli Iuli
    Asta ne crede PROSTI? Romanii au iesit in strada pentru acea lege data de hotii astia, si tot ei zic ca e manipulare? Si bravo lor ca iasa. Jos cu infectii

Trimite un comentariu

sus