Skip to main content

FOTO. Iohannis, în faţa protestatarilor de la Cotroceni. Televiziunile, luate prin surprindere

 
FOTO. Iohannis, în faţa protestatarilor de la Cotroceni. Televiziunile, luate prin surprindere

Iohannis, faţă în faţă cu protestatarii de la Cotroceni. Scurta întâlnire a preşedintelui României cu protestatarii de la Cotroceni a durat două minute, iar mesajul a fost unidirecţional: huiduieli şi scandări cu „demisia” din partea celor care-l contestă.

Publicitate

Momentul a luat prin surprindere chiar şi televiziunile prezente, după cum a afirmat reporterul de la Realitatea TV, Gerhald Ernst. Realitatea TV şi Digi24 au fost primele care au intrat în direct. A urmat Antena 3, iar România TV şi B1 TV au avut imagini abia după ce preşedintele Iohannis s-a retras.

Apoi, au venit burtierele. România TV: „Iohannis, huiduit de protestatarii de la Cotroceni”, „Preşedintele a tăcut în faţa protestatarilor”, „Iohannis, niciun cuvânt pentru oamenii care îi cereau demisia”. „Protestatarii: nu avem nevoie de pomana lui Iohannis”

Antena 3: „Iohannis, confruntare de două minute cu protestatarii”

GALERIE FOTO.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • x x
    Un *** de comentariu. Testing
  • vasilique vasilique
    *** de ***. Las-o-n *** de treaba
  • Mm Mm
    A inteles cineva de ce a iesit Iohannis la protestatari? Doar ca sa se ranjeasca la ei? De ce nu a invitat inauntru o mica delegatie a lor cu o lista a cererilor protestatarilor? Ce sa cauti intre atatia oameni care te injura? Daca iesea Dragnea in Victoriei reusea sa vorbeasca ceva cu cei de acolo? Dar daca facea la fel ca Iohannis si doar se ranjea la ei de dupa gard? Omul asta pare ca nu intelege nici acum ca e presedinte, nu mai e primar sau inspector scolar.
  • cristian cristian
    Inainte de a fi presedinte , Johanis este om , si a aratat curaj ceea ce ceilalti , care sunt adevaratii vinovati nu l-au avut, ascunzandu-se cateva zile. Presedintele a iesit in fata denigratorilor sai dar inafara de huiduieli , NIMENI nu a avut un cuvant de spus. Ma intreb daca domnul Dragnea sau Tariceanu aveau taria de a veni in fata protestatarilor?!
  • Radu Radu
    Mai comentați, ceva, ?Nici vremea nu tine cu voi,vi s-a luat și curentul.ATI rămas în bezna evului mediu,bucureșten***.

Trimite un comentariu

sus