Skip to main content

Revista Playboy reintroduce fotografiile cu nuduri, dupa ce a anuntat ca renunta la ele

 
Playboy - foto: CNN.com
Playboy - foto: CNN.com

Revista Playboy reintroduce fotografiile cu nuduri, la un aproape un an si jumatate dupa ce a anuntat ca renunta la acestea.

Publicitate

Anuntul a fost facut de Cooper Hefner, directorul de creatie al revistei si fiul fondatorului Playboy, Hugh Hefner. Acesta a spus ca decizia de a elimina fotografiile cu nuduri din revista a fost o "greseala", potrivit cnn.com.

"Voi fi primul care recunoaste că modul în care revista a descrisă nuditatea a fost depasit, dar a scoate cu totul fotografiile care contin nuditate a fost o greşeală. Nuditatea nu a fost niciodată problema, deoarece nuditatea nu este o problemă. Astăzi le aducem înapoi şi revendicam ceea ce suntem", a declarat Hefner pe Twitter.

Pe contul oficial de Twitter a fost postata coperta revistei Playboy pentru lunile martie/aprilie, impreuna cu hashtag-ul #NakedIsNormal. Pe coperta apare fotomodelul Elizabeth Elam, impreuna cu mesajul "Naked is normal".

Publicatia a eliminat insa sloganul "Entertainment for Men" (n.r Divertisment pentru bărbaţi) de pe coperta.

In octombrie 2015, Playboy a anuntat ca renunta la fotografiile cu nuditate. Reprezentantii revistei a motivat decizia prin faptul vor sa se distinga de site-urile pornografice, care oferă gratuit pe internet "toate actele sexuale imaginabile", iar "Pozele nud sunt acum complet depăşite". Detalii, pe Paginademedia.ro.

Coperta revistei Playboy, numarul martie/aprilie 2017

  • foto: Twitter Playboy

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Livero Livero
    Ceva vesti despre *** Romania? La tarabe nu se gaseste de jumatate de an dar nu sunt stiri despre inchidere. S a mutat de la Mediafax la nu stiu ce firmulita si de acolo......... pauza

Trimite un comentariu

sus