Skip to main content

SPECIAL. Caz rar la Ştirile de la ora 5: cuvântul OMOR s-a auzit după o jumătate de oră despre Ordonanţe

 
SPECIAL. Caz rar la Ştirile de la ora 5: cuvântul OMOR s-a auzit după o jumătate de oră despre Ordonanţe

SPECIAL. Caz rar la Ştirile Pro TV de la ora 5, dedicate, de obicei, materialelor de fapt divers. Emisiunea de ştiri a după amiezii a fost dedicată Ordonanţei prin care Guvernul a modificat, în noapte, codul penal şi codul de procedură penală.

Publicitate

Pro TV a alocat peste jumătate de oră subiectului zilei. Abia la 17.33 s-a auzit un cuvânt obişnuit al intervalului jurnalului de 5, "omor". Atunci Pro TV a trecut, după o pauză publicitară, la alte ştiri.

Ştirile Pro TV de la ora 5 au prezentat detaliat cazul Ordonanţei de urgenţă: de la modul în care a fost emisă, la protestele din stradă din noapte şi la explicaţiile ministrului justiţiei Florin Iordache şi obsesivul răspuns "altă întrebare". Mai multe materiale pe larg au fost difuzate, explicând efectele acţiunii Guvernului, oamenii care ar beneficia în urma intrării în vigoare (Liviu Dragnea, Gabriel Oprea, Elena Udrea, Cristian Popescu Piedone). Postul a prezentat şi modul în care presa internaţională a scris despre evenimentele din România.

Observatorul amiezii de la Antena 1 (ora 16.00) a avut, de asemenea, ca subiect principal, Ordonanţele din noapte. Primele 20 de minute de la Antena 1 au fost dedicate exclusiv acestui subiect. Cazul a fost prezentat şi la Antena 1 pe larg, obiectiv, inclusiv cu imagini transmise în direct din Piaţa Victoriei, unde protestele continuă şi la această oră. Pe lângă cele 20 de minute din prima parte a jurnalului, Antena 1 a alocat alte câteva minute şi în finalul programului de ştiri al amiezii, cu un direct din Piaţa Victoriei.

GALERIE FOTO.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Iuli Iuli
    Si ce audiente au Observator 16 si Stirile 17?

Trimite un comentariu

sus