Skip to main content

SPECIAL. Caz rar la Știrile de la ora 5: cuvântul OMOR s-a auzit după o jumătate de oră despre Ordonanțe

 
SPECIAL. Caz rar la Știrile de la ora 5: cuvântul OMOR s-a auzit după o jumătate de oră despre Ordonanțe

SPECIAL. Caz rar la Știrile Pro TV de la ora 5, dedicate, de obicei, materialelor de fapt divers. Emisiunea de știri a după amiezii a fost dedicată Ordonanței prin care Guvernul a modificat, în noapte, codul penal și codul de procedură penală.

Pro TV a alocat peste jumătate de oră subiectului zilei. Abia la 17.33 s-a auzit un cuvânt obișnuit al intervalului jurnalului de 5, "omor". Atunci Pro TV a trecut, după o pauză publicitară, la alte știri.

Știrile Pro TV de la ora 5 au prezentat detaliat cazul Ordonanței de urgență: de la modul în care a fost emisă, la protestele din stradă din noapte și la explicațiile ministrului justiției Florin Iordache și obsesivul răspuns "altă întrebare". Mai multe materiale pe larg au fost difuzate, explicând efectele acțiunii Guvernului, oamenii care ar beneficia în urma intrării în vigoare (Liviu Dragnea, Gabriel Oprea, Elena Udrea, Cristian Popescu Piedone). Postul a prezentat și modul în care presa internațională a scris despre evenimentele din România.

Observatorul amiezii de la Antena 1 (ora 16.00) a avut, de asemenea, ca subiect principal, Ordonanțele din noapte. Primele 20 de minute de la Antena 1 au fost dedicate exclusiv acestui subiect. Cazul a fost prezentat și la Antena 1 pe larg, obiectiv, inclusiv cu imagini transmise în direct din Piața Victoriei, unde protestele continuă și la această oră. Pe lângă cele 20 de minute din prima parte a jurnalului, Antena 1 a alocat alte câteva minute și în finalul programului de știri al amiezii, cu un direct din Piața Victoriei.

GALERIE FOTO.

Publicitate

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu