Skip to main content

Ştirile Pro TV au schimbat agenţia de presă. News.ro şi Inquam sunt acum furnizorii

 
Ştirile Pro TV au schimbat agenţia de presă. News.ro şi Inquam sunt acum furnizorii

Schimbare de agenţie pentru Ştirile Pro TV. Începând de ieri, postul de televiziune are alţi furnizori de ştiri.

Publicitate

După Ştirile prezentate de Andreea Esca vineri seara, la finalul programului a apărut că "Ştirile Pro TV folosesc serviciile news.ro şi Inquam Photos."

Până ieri, Ştirile Pro TV foloseau agenţia de ştiri Agerpres, cu care contractul a fost oprit.

Contactaţi de Paginademedia.ro, oficialii Agerpres au confirmat încetarea contractului cu Pro TV.

Colaborarea dintre Pro TV şi Agerpres începuse în aprilie 2015. La vremea respectivă, după 23 de ani de colaborare, Pro TV a pus stop colaborării cu Mediafax, reziliind contractul cu agenţia deţinută de Adrian Sârbu, după cum Paginademedia.ro a scris aici.

News.ro care a pornit în urmă cu un an, a fost fondată de o mare parte de foşti angajaţi ai echipei Mediafax. Redactia este condusa, din functia de director editorial, de catre Dana Curcea (fost redactor-sef Mediafax) si, din functia de redactor-sef, de catre Mona Hera (fost redactor-sef Mediafax in ultimul an). Irinel Bucur (fost publisher Mediafax) este manager de proiect News.ro. Agentia este condusa de catre Cristian Dimitriu, din functia de director general (fost director editorial Mediafax Group si, in perioada 2007-2011, director general Mediafax). Proiectul este dezvoltat de Orlando Nicoară.

Inquam Photos este, o companie deschisă de fotoreporteri independenţi, printre care Octav Ganea şi Ovidiu Micsik (de asemenea foşti Mediafax). News.ro şi Inquam Photos au semnat un parteneriat de colaborare, după cum Paginademedia.ro a scris aici.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

 • Mircea Mircea
  De ce nu scrieti ca s-a inchis Puterea? Parca va ocupati de presa.
 • Allex Allex
  Doru, oricum viitorul Mediafax e sumbru..
 • Doru Doru
  adevarul este ca mediafax a ajuns rusinea presei. dau ultimii stirile, cu multe inexactitati ori greseli, si o gramada de stiri publicitare mascate
 • doar eu doar eu
  Se mai intampla.
 • mile mile
  florin , la tvr sunt mai multe si mai importante , dar mai trebuie
 • Florin Florin
  Mi-ar placea sa creasca procentul stirilor externe, care de regula sunt in numar de 2-3, dintre care ultima cu animalute.
 • Iuli Iuli
  Si uite asa, Sarbu revine la conducerea ProTv

Trimite un comentariu

sus