Skip to main content

Știrile Pro TV au schimbat agenția de presă. News.ro și Inquam sunt acum furnizorii

 
Știrile Pro TV au schimbat agenția de presă. News.ro și Inquam sunt acum furnizorii

Schimbare de agenție pentru Știrile Pro TV. Începând de ieri, postul de televiziune are alți furnizori de știri.

Publicitate

După Știrile prezentate de Andreea Esca vineri seara, la finalul programului a apărut că "Știrile Pro TV folosesc serviciile news.ro și Inquam Photos."

Până ieri, Știrile Pro TV foloseau agenția de știri Agerpres, cu care contractul a fost oprit.

Contactați de Paginademedia.ro, oficialii Agerpres au confirmat încetarea contractului cu Pro TV.

Colaborarea dintre Pro TV și Agerpres începuse în aprilie 2015. La vremea respectivă, după 23 de ani de colaborare, Pro TV a pus stop colaborării cu Mediafax, reziliind contractul cu agenția deținută de Adrian Sârbu, după cum Paginademedia.ro a scris aici.

News.ro care a pornit în urmă cu un an, a fost fondată de o mare parte de foști angajați ai echipei Mediafax. Redactia este condusa, din functia de director editorial, de catre Dana Curcea (fost redactor-sef Mediafax) si, din functia de redactor-sef, de catre Mona Hera (fost redactor-sef Mediafax in ultimul an). Irinel Bucur (fost publisher Mediafax) este manager de proiect News.ro. Agentia este condusa de catre Cristian Dimitriu, din functia de director general (fost director editorial Mediafax Group si, in perioada 2007-2011, director general Mediafax). Proiectul este dezvoltat de Orlando Nicoară.

Inquam Photos este, o companie deschisă de fotoreporteri independenți, printre care Octav Ganea și Ovidiu Micsik (de asemenea foști Mediafax). News.ro și Inquam Photos au semnat un parteneriat de colaborare, după cum Paginademedia.ro a scris aici

Citește și:

 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu