Skip to main content

E oficial. Răzvan Dumitrescu va fi zilnic la un post local, în weekend la Antena 3

 
E oficial. Răzvan Dumitrescu va fi zilnic la un post local, în weekend la Antena 3

Răzvan Dumitrescu trece oficial la un post local de televiziune. Realizatorul de la Antena 3 va prezenta din 3 aprilie Clujul în direct, la televiziunea NCN din Cluj-Napoca, după cum paginademedia.ro a anunţat în premieră AICI. Răzvan Dumitrescu va face emisiune la NCN zilnic de luni până vineri, timp de două ore.

Publicitate

Anunţul a fost făcut pe site-ul Ziar de Cluj, AICI.

Postul este deţinut de jurnalistul clujean Liviu Alexa, care a declarat: „Sunt foarte mândru că am încheiat această înţelegere contractuală cu Răzvan Dumitrescu, de departe unul dintre cei mai serioşi profesionişti din media TV. Contractul este pe 5 ani şi asta demonstrează seriozitatea ambelor părţi, dorinţa de a ne implica foarte serios în acest proiect inedit care este NCN.”

Liviu Alexa a mai menţionat că Răzvan Dumitrescu va sta la Cluj în timpul săptămânii, iar în weekend va veni la Bucureşti, pentru a prezenta emisiunea Subiectiv, la Antena 3.

Răzvan Dumitrescu, carte de vizită:
Răzvan Dumitrescu s-a alăturat în 2010 Antenei 3, cu emisiunea Subiectiv. Anterior a fost timp de şapte ani la Realitatea TV, el fiind jurnalistul care a difuzat caseta cu preşedintele de atunci, Traian Băsescu, în timp ce lovea un copil. Dezvăluirea a avut loc chiar în momentul în care Traian Băsescu era invitat în studioul său.
Dumitrescu a intrat în presă în 1991, la SOTI. A urmat TVR 1.
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Rani Rani
    Se muta cu tot cu familie.. Pai nu e bre la Cluj, schingiuitorul natiunii ,conducator-Boc cel Groaznic? Ce cauti acolo cu copiii? Ce ne tot turui tu in fiecare seara, ca ce rai sunt oamenii astia, ca ce rau conduc ai de la CLuj, ca ce buni sunt astilalti de la Alexandria, cate fac ei pentru Patrie si Natiune. Pai ce cauti acolo si de ce nu esti in drum spre Alexandria? Pai, zau.. una vorbim si alta facem?
  • Iulian Iulian
    Punem pariu ca Dumitrescu nu sta un an la Cluj? Pentru ca Alexa nu are bani, are preponderent papagal.
  • ion ion
    Un oportunist care a facut turul tuturor televiziunilor bucurestene, pentru bani. Un mercenar notoriu. La Cluj va livra orice, pe bani buni. In plus, proverbul cu ... spune.mi cu cine te insotesti, ca sa iti spun cine esti... e perfect acum. Alexa se straduieste din greu pentru partidul rosu!
  • alex alex
    vrea sa creasca voturile Psd din Cluj, asta e scopul? :)
  • radu radu
    a fost si la B1 Tv
  • Septimiu Septimiu
    Dumitrescu știe că va fi coleg în stafful editorial cu moderatori care de-abia se exprimă în română și cu un taximetrist care pune întrebări de clasa a treia ? Sau l-a mințit Alexa cum îi minte mereu pe clujeni ? Omul cu a doua șansă la primăria Cluj. 3 %. Sau și-o fi gărit omul gagică-n Cluj.
  • Jan C. Jan C.
    E bine ca voci puternice exprimate de creiere sanatoase ajung sa informeze CORECT si alte zone importante ale Romaniei. E o mare pierdere pentru Antena 3, e o mare pierdere pentru adevarul exprimat la nivel national, insa, e o dovada de real respect al romanului, pentru romanul de pe intreaga suprafata a acestei tari. Multumim, Răzvan Dumitrescu!! Succes oricare ti-ar fi directia si misiunea! Sunt convins ca va fi una grea dar de o reala si inalta morala. Multumim pentru tot!
  • Angela Angela
    Lasă omul sa își faca meseria si apoi sa-l judecam.
  • Angela Angela
    Lasă omul sa își faca meseria si apoi sa-l judecam.
  • Livia pila Livia pila
    Era mult mai indicat pentru stația de radioficare de la Jucu.
  • geo geo
    Nici nu știam că nu mai prestează zilnic la A 3.
    Și-a luat buletin de Cluj ori este doar navetist ?
  • Florin Florin
    Sobolanii parasesc corabia ?
  • Dan Dan
    S-au cam terminat banii la Antena 3, n'est-ce pas?
  • stefan stefan
    @habarnist Ai si vreun caz concret, o minciuna spusa de Razvan Dumitrescu?
    Sau doar aruncam cuvinte fara sa avem habar?
    Esti cumva unul dintre aceia care numesc bucurestenii "mitici"?
    Te crezi superior doar pentru ca esti din alta zona a tarii? Stii cum se cheama asta?
  • Adi Adi
    Caseta cu Basescu nu era a lui. Era a lui Vantu, primita de la Patriciu. Dumitrescu doar era de serviciu.

Trimite un comentariu

sus