Skip to main content

EXCLUSIV. Răzvan Dumitrescu de la Antena 3 va avea emisiune la un post local din Cluj

 
Sursa foto: Antena 3
Sursa foto: Antena 3

COLABORARE. Jurnalistul Răzvan Dumitrescu, care realizează de mai mulţi ani emisiunea Subiectiv la Antena 3, va avea din aprilie emisiune la postul NCN din Cluj, deţinut de Liviu Alexa.

Publicitate

Potrivit informaţiilor Paginademedia.ro, acesta va prezenta Clujul în Direct, începând din 3 aprilie.

Contactat de Paginademedia.ro, Răzvan Dumitrescu nu a confirmat şi nici nu a infirmat informaţia. „Ceea ce este sigur este că voi avea emisiune în continuare la Antena 3”, a spus jurnalistul. "Lucrez la Antena 3 din vara lui 2010. Este postul în care, de departe ca echipă şi ca relaţie interumană m-am simţit şi mă simt cel mai bine", a adăugat el.

NCN: "O colaborare mai amplă"

De cealaltă parte, oficialii postului NCN spun că este vorba de "o colaborare mai amplă".

Liviu Alexa, NCN, pentru Paginademedia.ro:

"Este vorba de o colaborare mai amplă cu Răzvan Dumitrescu şi, poate, şi cu Antena 3. NCN va deschide staţii locale, în următorii doi ani, în cele mai bogate judeţe ale României - Braşov, Sibiu, Timişoara, Constanţa, Ploieşti şi Oradea - şi numai după împlinirea acestui plan, o să ne gândim dacă deschidem şi o televiziune naţională.

Intenţia e ca, pe baza conţinutului creat de staţiile locale, să creăm premisele unui canal naţional.

"Proiectul nu va fi însă despre Bucureşti, ci despre local", precizează Alexa:

Liviu Alexa:

"Proiectul se bazează pe dezvoltarea jurnalismului local. Presa de Bucureşti, din cauza lipsei finanţării, nu se mai focusează pe lucrurile extraordinare care se întâmplă în provincie. Există, de exemplu, o generaţie extraordinară de antreprenori locali care se dezvoltă, dar pe care Bucureştiul o ignoră."

Răzvan Dumitrescu, carte de vizită:

Răzvan Dumitrescu s-a alăturat în 2010 Antenei 3, cu emisiunea Subiectiv. Anterior a fost timp de şapte ani la Realitatea TV, el fiind jurnalistul care a difuzat caseta cu preşedintele de atunci, Traian Băsescu, în timp ce lovea un copil. Dezvăluirea a avut loc chiar în momentul în care Traian Băsescu era invitat în studioul său.

Dumitrescu a intrat în presă în 1991, la SOTI. A urmat TVR 1.

În continuare, primele imagini cu Răzvan Dumitrescu la SOTI

Postul NCN din Cluj este operat de societatea Pagina Ciudatului SRL, în care acţionar majoritar este jurnalistul Liviu Alexa. Postul a fost relansat după ce Alexa a preluat licenţa Someş TV (detalii, AICI)

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Lupea Kinga Lupea Kinga
    superpenibil omul!
  • spagatistu spagatistu
    @Profesore,
    Care va sa zica neavenitii care "arunca mizerii fiindca le permite anonimatul" sunt de condamnat, dar cei care pupa in dos sub pseudonim sunt de laudat. Sau vrei sa ne spui ca asta-i numele tau de familie?
    Cat il priveste pe Dumitrescu, singurul top al jurnalistilor in care este pe podium este cel al "haterilor", desi nici acolo nu prea prinde podiumul :)
  • Lila Lila
    Sper ca nu ajunge sa vina și în Timișoara, ajung *** de la antena 3
  • Un domn din Cluj Un domn din Cluj
    Clujenii isi aduc aminte cum Alexa intra beat pe Facebook si ii injura pe toti cei care nu il voteaza (nici nu intra in marja de eroare a sondajelor) injuraturi care si pe un birjar cu 30 de ani vechime il faceau sa roseasca .
    Omul a bagat in insolventa Imagistica , are de dat milioane de euro statului , are si cateva procese la activ la Tribunalul Cluj pentru inselaciune . Cum se apropie sentinta cum se agita mai tare cu videochatul lui TV ...
  • Ionut Ionut
    Dom' Profesor (Felix, tu esti?), nu-l mai laudati pe saracul Dumitrescu. Asa cum niciodata nu mai faci o doamna dintr-o femeie de moravuri usoare, nici dintr-un angajat Antena 3 nu mai faci jurnalist.
  • Profesorul Profesorul
    Sigur, e misto cand toti neavenitii arunca cu mizerie, fiindca le permite anonimatul. Razvan Dumitrescu e un jurnalist foarte serios, in top 3 JURNALISTI din Romania. Ca nu il consider pe Gadea jurnalist. Sau pe Rares Bogdan. Liviu Alexa este cel mai bun jurnalist din Cluj. Da, are excentricitatile lui, printre care faza cu candidatura la Primarie, a luat mai mult de 0,8 la suta din voturi. Dar nu cred ca poate spune cineva ca nu e un jurnalist bun sau curajos. Mie imi place NCN, proiectul lui e facut modern, cum nu mai exista televiziune locala in tara. Si cred ca acest "transfer" al lui Dumitrescu ascunde mult mai mult. Un proiect mult mai mare. Alexa a umblat foarte mult in ultima vreme prin Londra, a si spus asta la ceva radio, ca a gasit un fond de investitii care finanteaza proiecte de media sub forma de imprumuturi asemanatoare cu cele bancare. Si va mai dau eu un pont. Alexa sta la panda sa cumpere brandul Ziarul Financiar, atunci cand acesta va fi scos la licitatie.
  • Doctorul Psihiatru Doctorul Psihiatru
    *** de NCN e un fel de Antena 3 Cluj .
    Inclusiv la rubrica meteo spune ca e de vina Boc daca ploua sau daca nu ploua la Cluj .
    Antena 3 Bucuresti (Basescu) e mic copil pe langa NCN (Boc) .

    Pentru cine nu stie , cititorii din tara : Liviu Alexa e un individ care a candidat la Primaria Cluj contra lui Boc , doar ca a luat 0,8% din voturi , cam asa ceva , in jur de 900 de persoane l-au votat . ( Populatia Clujului 400.000 de persoane)
    De atunci a *** contra lui Boc , are o fituica de ziar-blog unde doar el scrie , isi ia interviuri singur , omul e sarit nițel ...
    Noroc ca aceasta "televiziune" are audienta 0 in Cluj (la 900 de votanti ce audienta putea avea ?)
    Sacul si petecul : Razvan Dumitrescu si Liviu Alexa :)

Trimite un comentariu

sus