Skip to main content

Eugenia Vodă reia emisiunea Profesioniştii după o pauză de doi ani

 
Eugenia Voda
Eugenia Voda

Emisiunea de interviuri Profesioniştii revine cu noi ediţii din această lună, după aproape doi ani în care televiziunea publică a dat pe post doar redifuzări.

Publicitate

Emisiunea va fi difuzată sâmbăta de la ora 23.00 atât pe TVR 1, cât şi pe platforma online TVR+. Prima invitată a Eugeniei Vodă în noul sezon Profesioniştii este Loredana.

„Loredana are clasă, e de o naturaleţe cuceritoare, o figură cu totul specială”, spune realizatoarea Eugenia Vodă.

La rândul ei, Loredana declară despre acest interviu: „O întâlnire memorabilă, extrem de intensă şi de efervescentă! Eugenia Vodă are abilitatea extraordinară de a trece dincolo de straturile superficiale ale unui interviu banal, transformându-l într-o experienţă unică”.

Emisiunea de interviuri Profesioniştii este realizată de Eugenia Vodă la TVR din anul 2000.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Margareta  Dumitrescu Margareta Dumitrescu
    In sfarsit o veste buna ! Pacat ca ati avut nevoie de 2 ani ca sa reluati aceasta emisiune excelenta. Schimbati si ora ceva mai devreme, ca tot nu aveti ceva mai bun pana la ora 23.
  • dollybalaban dollybalaban
    Felicit pe Ciobanyl Bucur ptr postarea excelenta - ca regreta ( si eu ) ca eugeniz voda - se reintoarce spre " vedete de fitze"...Exact ! Consider ca a fost....reciclata ptr interviuri ..ocultate, cred ca a pus , pardon, botu' ( E.V.- evident) si s - a cam dus splendoarea care a fost - emisiunea si realizatoarea, mai inainte. Pe cand un interviu si cu " capra " celine dion - ostracizatoarea oculta - a copiilor lumii - a lumii mai ales - CRESTINA !!??,....Sa fi primit si eigenia voda - vreun premiu masonic ( caci ce e steaua in OPT colturi , oare ?) - cu ordin de ...hm! Cavaler? Daca nu , pe cand oare - ca alti slabi jenanti - precum Piersic sn. si batrana ambitioasa - Paslaritza? Am auzit ca si ana blandiana s ' a prostituat cu masoneria, azi nu ma mai mir de nimeni si de nimic !! Pam - pam !!
  • Ciobanul Bucur Ciobanul Bucur
    O veste f. buna!
    Pacat insa ca incepe noua serie cu o vedeta de fite!
  • Averio Averio
    Multumesc frumos de vestea placuta. „Profesionistii” este una dintre putinele emisiuni de reala valoare pe care le are TVR. Si ma bucur ca s-a gindit sa reia firul si sirul povestilor de si despre viata, cu oameni de exceptie, depănat de una dintre cele mai pretioase si admirate realizatoare, d-na Eugenia Voda. Abia astept sa va revad pe micul ecran, stimata doamna. Felicitari si succes !
  • Stefan Pop Stefan Pop
    Suntem foarte supărați pe voi pentru modul în care gândiți și difuzați programele. Mai gândiți-vă și la noi ,vă rugăm !
  • Eva Eva
    Va fi un MARE CADOU pentru noi.
  • Chitu Simona Chitu Simona
    In sfarsit o veste buna de la TVR. DOAMNA Eugenia Voda jos palaria pt. ceea ce faceti. Aveti stil, eleganta, carisma si sunteti mereu extrem de bine informata despre persoana intervievata, indiferent de domeniu. Super emisiune. Sanatate si la cat mai multe emisiuni.
  • Marilena Bara Marilena Bara
    Abia astept!
  • valeria valeria
    Abia astept !
  • Dorel Voroneanu Dorel Voroneanu
    O, ce mărțișor prețios ne-ați oferit acum la început de primăvara!
    Mulțumim mult și dacă pe site-ul TVR-uli vom găsi acesta emisiune înregistrată, nu are importanta ora de difuzare, căci ne putem îmbunătăți sufletește și sa avem o ora de o reala plăcere mediatica și înaltă cultura, în orice moment al zilei și sa ne luam acea pauza de dezintoxicare necesara, după atâtea "scursuri" văzute pe la alte emisiuni, de asa zis divertisment.
    Inca o data, mii de mulțumiri!
  • Dutu Daniela Dutu Daniela
    De ce ora 23? Macar reluarea sa fie duminica, poate pana la 13! Tvr, revizuiti grila! M.am saturat de emisiuni inutile! De ce cele valoroase, educative sunt la ore nepotrivite?!? Nu vreti sa si castigati noi spectatori? Tot astept ,,renasterea'' Tvr......
  • Constantinescu Constantinescu
    FIE INTR-UN CEAS BUN, BINE ATI REVENIT, CU MARE , MARE DRAG VA ASTEPTAM, ne aduceti Primavara in suflet prin emisiunile Dvs prin Prezenta Dvs si Invitatii Dvs.
    Va Multumim. O Primavara cat mai senina in toate, Va dorim. VA IUBIM.
  • Chervasiu B. Chervasiu B.
    Excelent! O adevarata Doamna a televiziunii! Culta, rafinata, cu simtul umorului fin... Bravo! Ce diferenta intre aceasta distinsa doamna si ratata artificiala si nesuferita de Andreea Marin!...
  • an an
    este o emisiune dinamica, merita sa revina... eu as faceo mult mai des, macar de doua ori pe saptamana, incercand ca in una din zile sa aduc artisti sau reprezentanti de seama din actuala generatie si o zi interviuri cu monstrii sacrii, pe care ii putem numara pe degete, caci asta e farmecul editiilor semnate Eugenia Voda... interviul cu regina Ana a Romaniei, cu Gica Petrescu ... (si cu orice alt reprezentant de seama al Romaniei care acum nu mai este) au imbogatit arhiva Tvr! Aceasta emisiune nu trebuie sa faca rating comercial, ci trebuie sa salveze imagini, care peste ani, sa mentina vie memoria Profesionistilor romani.
  • alex alex
    In sfarsit o veste buna de la TVR!

Trimite un comentariu

sus