Skip to main content

iSerialul Ruxandrei Ion, la debut. Câți oameni au urmărit serialul filmat cu telefonul mobil

 
iSerialul Ruxandrei Ion, la debut. Câți oameni au urmărit serialul filmat cu telefonul mobil

iSerialul Când mama nu-i acasă, produs de Ruxandra Ion, a avut luni seara peste 1,6 milioane de privitori din întreaga țară, pe posturile Antena 1 și Happy Channel. 

Publicitate

Producția filmată integral cu telefonul mobil a avut premiera luni seara, pe Antena 1 și pe Happy Channel, în intervalul 19.45 - 20.00. 

Începând de astăzi, însă, miniserialul va fi doar pe Happy Channel, în fiecare zi de luni până joi de la 19.45 și de la 23.00, iar duminica de la 19.00, la 20.00, vor fi difuzate cele patru episoade legate. 

Paginademedia.ro prezintă primele cifre de audiență obținute de miniseria Când mama nu-i acasă: 

  • Peste 1,1 milioane de privitori, la nivelul întregii țări a avut miniseria pe Antena 1, în timp ce pe Happy Channel Când mama nu-i acasă a avut o medie de aproape 480.000 de persoane. Happy Channel a fost pe locul cinci în audiența generală, după Pro TV, Antena 1, Kanal D și National TV.
  • La orașe, iSerialul a avut 480.000 media la Antena 1, la care se adaugă alți aproape 200.000 de orășeni pe Happy Channel. 
  • Pe publicul comercial, miniseria a avut 212.000 media pe Antena 1, plus 86.000 la Happy Channel. Postul pentru femei a fost pe locul patru pe publicul comercial. 

FOTO. iSerialul Când mama nu-i acasă

Detalii despre modul în care a fost filmat serialul, AICI

 Despre actori și sinopsis, AICI

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Comentariul de la ora 18.29, nu-mi apartine. Cel mai probabil a fost lasat de un angajat de la televiziunile turnatorului! Antenistii sunt tare frustrati! ProTV este lider absolut, sapte zile din sapte in Prime Time si pe Whole Day.
  • sunt socat, trebuie sa recunosc. nu m-asteptam la asa cifre pt proiectul asta. totusi, protv e cel mai tare, bbc si nbc si alti "bisi" au venit sa ia lectii de la protv, despre ceea ce inseamna quality.
    HEI HEI HEI !
  • Audienta foarte buna pentru Happy. Sunt curios ce audienta face fara ajutorul Antenei 1, o sa bata Stirile Kanal D?

Trimite un comentariu