Skip to main content

Ringier lansează o nouă platformă online: Noizz.ro

 
Ringier lansează o nouă platformă online: Noizz.ro

Ringier face zgomot. Compania elvețiană a lansat oficial pe piașa din România o nouă platformă noizz.ro, adresată unui „public urban, conectat digital (generația C)”.

Publicația este condusă de Hara Ilie, în calitate de publisher al Noizz, cel care coordonează o echipă de 10 persoane dedicată acestui proiect. 

Publicitate

„Planul nostru e să facem din Noizz.ro destinația online principală a oamenilor cool, contectați din România, care vor să iasă în evidență și să facă diferența“, a spus Hara Ilie. 

România este a cincea piață în care se manifestă Noizz, după Polonia, Serbia, Slovacia și Germania.

Noizz.ro acoperă zone precum modă și lifestyle, street art și muzică underground, până la subiecte politice și sociale, dar și evenimentele, viața de noapte urbană, lumea culinară, filmele și muzica.

Jovan Protic, Digital Publishing Director al Ringier Axel Springer Media AG: „Lansarea Noizz.ro în România este înca un punct de referință în construcția unui brand pan-european care se adresează generației C (generația conectată). Sunt încrezator că Noizz.ro va răspunde într-un fel unic nevoilor userilor și ale clienților de publicitate, datorită autenticității și atractivității conținutului său jurnalistic.“

Brand-ul Noizz a pornit în noiembrie 2015, în Polonia. In 2016, au urmat Serbia și Slovacia, iar la începutul acestui an platforma a fost lansată și în Germania, în parteneriat cu BILD.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Trimite un comentariu