Skip to main content

VIDEO. Campanie nouă pentru Fashion Days, semnată de Graffiti

 
VIDEO. Campanie nouă pentru Fashion Days, semnată de Graffiti

Magazinul online Fashion Days a lansat începând de astăzi campania ce anunţă colecţiile de primăvară/vară. Platforma de comunicare este derulată sub mesajul „Wear confidence // Order Confidence”.

Publicitate

„Conceptul creativ a plecat de la insight-ul conform căruia ţinutele pe care le porţi îţi conferă un plus de încredere pentru a face faţă cu succes provocărilor zilnice”, spun reprezentanţii Fashion Days despre campania semnată de Fashion Days.

Andrei Chirilă, Chief Marketing Officer Fashion Days: „Încrederea în sine este unul dintre criteriile menţionate de peste 90% dintre clienţii Fashion Days din România, Bulgaria şi Ungaria atunci când vorbim despre efectul pieselor vestimentare asupra felului în care aceştia se simt. Percepţia reflectă ideea din spatele noii platforme de comunicare “WEAR CONFIDENCE // ORDER CONFIDENCE”, menită să contribuie la creşterea încrederii în sine în urma alegerii piesei „vedetă” pentru fiecare ţinută.”

Noua platformă de brand a fost dezvoltată împreună cu Graffiti BBDO şi prezintă acele piese „vedetă” din garderoba fiecăruia.

Noua campanie Fashion Days va rula pe TV, online, print şi va avea activări în social media.

Spotul publicitar a fost realizat de către departamentul de creaţie şi producţie Fashion Days împreună cu casa de producţie DeFilm Production, fiind filmat de Barna Nemethi, regizor şi fotograful Alex Gâlmeanu.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus