Skip to main content

Vlad Ruță iese din asocierea cu sindicatele de la metrou

 
Vlad Ruță iese din asocierea cu sindicatele de la metrou

Vlad Ruță (Spectacular) iese din asocierea cu Sindomet (Sindicatele de la Metrou), la o săptămână și jumătate după ce anunța o înțelegere pentru vânzarea unor spații de publicitate de la metrou.

Publicitate

"Începând de azi, am ieșit din asocierea cu Sindomet", a declarat Vlad Ruță pentru Paginademedia.ro.

La mijlocul lunii martie, Ruță anunța o înțelegere cu Sindomet. Potrivit aceste asocieri, declara Vlad Ruță, Sindomet înființa o divizie specializată în vânzarea spațiilor de la metrou: Sindomet venea cu spațiile, iar Vlad Ruță cu echipa (oameni din Spectacular) și cu know-how-ul. Potrivit lui Ruță, în asocierea cu Sindomet, echipa cu care venea se ocupa de negocierea contractelor cu clienții și agențiile, iar contractele se semnau cu Sindomet.

De ce se retrage?

Potrivit lui Vlad Ruță, motivul ieșirii din asociere ține de faptul că spațiile publicitare în asociere "nu au reguli clar specificate pentru vânzare". Aceleași spații (coloanele din stații) ar fi vândute și de noua asociere, dar și de Euromedia (companie controlată de Sebastian Ghiță). "În aceste condiții, nu pot rămâne în această asociere. Se pot crea confuzii când aceleași spații sunt ofertate către agenții din mai multe locuri", a spus el.

Citește și:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Trimite un comentariu