Skip to main content

Vlad Ruţă iese din asocierea cu sindicatele de la metrou

 
Vlad Ruţă iese din asocierea cu sindicatele de la metrou

Vlad Ruţă (Spectacular) iese din asocierea cu Sindomet (Sindicatele de la Metrou), la o săptămână şi jumătate după ce anunţa o înţelegere pentru vânzarea unor spaţii de publicitate de la metrou.

Publicitate

"Începând de azi, am ieşit din asocierea cu Sindomet", a declarat Vlad Ruţă pentru Paginademedia.ro.

La mijlocul lunii martie, Ruţă anunţa o înţelegere cu Sindomet. Potrivit aceste asocieri, declara Vlad Ruţă, Sindomet înfiinţa o divizie specializată în vânzarea spaţiilor de la metrou: Sindomet venea cu spaţiile, iar Vlad Ruţă cu echipa (oameni din Spectacular) şi cu know-how-ul. Potrivit lui Ruţă, în asocierea cu Sindomet, echipa cu care venea se ocupa de negocierea contractelor cu clienţii şi agenţiile, iar contractele se semnau cu Sindomet.

De ce se retrage?

Potrivit lui Vlad Ruţă, motivul ieşirii din asociere ţine de faptul că spaţiile publicitare în asociere "nu au reguli clar specificate pentru vânzare". Aceleaşi spaţii (coloanele din staţii) ar fi vândute şi de noua asociere, dar şi de Euromedia (companie controlată de Sebastian Ghiţă). "În aceste condiţii, nu pot rămâne în această asociere. Se pot crea confuzii când aceleaşi spaţii sunt ofertate către agenţii din mai multe locuri", a spus el.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus