Skip to main content

Bingo Uniplay Show a ieșit din grila Antenei 1. Emisiunea ar putea reveni după 1 mai

 
Bingo Uniplay Show a ieșit din grila Antenei 1. Emisiunea ar putea reveni după 1 mai

Bingo Uniplay Show, emisiune care ar fi trebuit să fie în grila Antenei 1 de astăzi, a dispărut din grila postului TV. Organizatorul Uniplay a anunțat în urmă cu două zile că emisiunea nu se va mai difuza, întrucât se lucrează la „introducerea în platformă a unui nou produs”. Totodată, organizatorul a anunțat că emisiunea ar reveni după data de 1 mai. 

Contactat de Paginademedia.ro, Romică Țociu, unul dintre prezentatorii show-ului de pe Antena 1, a declarat că astăzi a fost informat de cei de la Antenei 1, televiziune cu care Țociu și Palade au contract, că emisiunea nu se va mai ține. 

Publicitate

„Și pe noi ne-a anunțat astăzi Antena că nu se joacă. Noi ținem legătura numai cu Antena, nu știm ce fac cei care au jocul. Am înțeles că schimbă o platformă de joc”, a explicat pentru Paginademedia.ro Romică Țociu. 

Totodată, pe site-ul jocului de bingo, s-a anunțat miercuri, pe 19 aprilie, că nu se mai vând bilete de joc, întrucât se lucrează la „introducerea în platforma de vânzări a unui nou produs și pentru a evita pierderi de bani din partea jucătorilor în perioada de testare a noii platforme, am decis ca vânzările de cartoane Bingo să fie sistate până în momentul în care platforma este perfect funcțională.”

Două zile mai târziu, vineri, pe 21 aprilie, pe site-ul Uniplay s-a anunțat că show-ul din această săptămână nu va mai fi pe Antena 1, urmând să revină după data de 1 mai. 

Anunțul Uniplay, din 21 aprilie:

„Monte Calm Play S.R.L., organizatorul jocului de noroc Uniplay Bingo Tv, dorește să anunțe participanții la jocul de Bingo Tv că până la data de 25 aprilie 2017 nu se efectuează vânzări de cartoane Bingo.

Ne dorim să îmbogățim experiența de gambling și divertisment a jucătorilor noștri alături de Uniplay Show, și astfel vă informăm că emisiunea Uniplay Show va fi reluată după data de 1 mai 2017.”

Uniplay Show este urmașul emisiunii Super Bingo Metropolis, care a fost difuzat tot la Antena 1. Emisiunea a debutat în decembrie 2016, cu Horia Brenciu și Diana Munteanu prezentatori și prorgramată duminica în prime-time. Ulterior, a fost mutată de la 17.00, tot duminica, în contextul audiențelor dezastruoase, care a pus Antena 1 chiar și pe locul șase. În același context, Horia Brenciu a fost înlocuit de cuplul Romică Țociu - Cornel Palade. 

Recent, HotNews.ro a scris despre mai mulți câștigători ai jocului de bingo, care s-au plâns că nu și-au primit banii. 

Bingo la TV, o istorie zbuciumată
 
Emisiunea Superbingo Metropolis a ieșit din grila Antenei 1 în luna aprilie 2016. Atunci, conducerea a decis să ia o pauză până în toamnă pentru a face schimbări la format și la platou, după cum declara pentru paginademedia.ro șeful Bingo Metropolis.
 
Emisiunea de bingo a intrat în grila Antenei 1 în anul 2009, fiind produsă atunci de Phoenix Games (deținută de același Radu Chifa). În 2012, emisiunea a fost suspendată de Antena 1, din cauza unor probleme ale companiei cu Ministerul Finanțelor (detalii, AICI). Mai exact, compania a pierdut licența de organizare a unor jocuri de noroc din cauza unor datorii.
 
Superbingo Metropolis a revenit după doi ani de pauză la Antena 1, cu o nouă companie în calitate de producător: Metropolis Bets. Emisiunea-concurs a fost difuzată de atunci săptămână de săptămână, în fiecare duminică, în intervalul 16.15 - 19.00. În 2015, în luna noiembrie, emisiunea s-a scurtat, ajungând la doar o oră jumate (16.00 - 17.30).
 
Un alt joc de Bingo de pe TV a avut o istorie la fel de tumultoasă
 
În primăvara lui 2013, Bingo România intra în grila Acasă TV. Câteva luni mai târziu, în toamnă, emisiunea care fusese inițial pe Acasă TV se muta la Kanal D.
Prezentatori: Cove și Niculina Stoican. În primăvara anului următor, programul ieșea subit din grila Kanal D.
Firma care organiza jocul - Net Bet SRL și-a cerut apoi insolvența, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.
 

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu