Skip to main content

După festivalul ICEE Fest, Dragoș Stanca lansează și un site de conținut: iCee.News. Noutățile iCEE Fest 2017

 
După festivalul ICEE Fest, Dragoș Stanca lansează și un site de conținut: iCee.News. Noutățile iCEE Fest 2017

După festivalul iCEE Fest, Dragoș Stanca lansează și un site de știri digital&tech în jurul aceluiași concept - iCEE News. Festivalul se va desfășura în luna iunie, iar gigantii Google, Facebook si New York Times vor avea reprezentanți la eveniment.

Noutatile din acest an: site de stiri si platforma de e-learning. Conceptul Interactive Central & Eastern Europe (iCEE) lanseaza in acest an site-ul de stiri de digital&tech regionale iCEE.news, si relanseaza platformei de e-learning iCEE.academy, care urmeaza sa se extinda, în a doua jumătate a anului, la cursuri offline, dupa cum a anuntat Dragos Stanca, fondatorul festivalului iCEEfest, pe pagina personala de Facebook.

Publicitate

Site-ul iCEEnews va fi updatat permanent și este în limba engleză. Echipa site-ului, cordonată de Dragoș Stanca: Smaranda Heroiu, director executiv. Daniel Marton, content manager si Costin Cocioaba, project manager.

A sasea editie a festivalului iCEEfest 2017 va avea loc in perioada 15-16 iunie.

Cateva dintre companiile care vor fi prezente la editia din acest an, potrivit iCEE.news: Facebook, Google, New York Times, Lego, Global Data, The LadBible, News Deeply, Trip Advisor, Capco, Future Candy, Mindscapes, CrestComms, Logz.io, Salesfolk, Smartbeemo, The Media Monks, Zulu 5, BBH sau Lola Mullen Lowe.

Potrivit sursei citate, festivalul iCEEfest 2017 va acoperi 3 noi fluxuri de conținut: Case inteligente (cu privire la impactul internetului și a tehnologiei în dezvoltarea de soluții inovatoare pentru case), Smart Auto și Fin Tech (despre noua dimensiune a segmentul financiar).

Sectiunea de iCEEhealth, lansata anul trecut, aduce de-a lungul celor doua zile un atelier de lucru gazduit de fundatia MEDTECH, iar sectiunea dedicata Startup-urilor va acoperi un nou segment dedicat unor povești de succes din Europa Centrala si Est, dar și pachete de sprijin pentru antreprenorii participanți.

Festivalul iCEEfest este organizat de agentia de publicitate digitala Think Digital, fondata de Dragos Stanca.

Comunicatul ICEEfest 2017:

Facebook, Google, The New York Times, The LadBible, News Deeply, Lego, TripAdvisor și mulți alții au confirmat participarea la a 6-a ediție a iCEE.fest


Organizatorii iCEEfest - Interactive Central and Eastern Europe Festival – au anunțat azi primii speakeri pentru 2017 precum si lansarea platformei de conținut ICEE.news

Facebook, Google, TripAdvisor, The New York Times, Lego, The LadBible, News Deeply, Capco, Future Candy, Mindscapes, Crestcomms, Logz.io, Salesfolk, Smartbeemo, The Media Monks, Zulu 5, BBH, Lola Mullen Lowe sunt câteva din companiile care au confirmat deja participarea la iCEE.fest 2017.

Festivalul împlinește anul acesta 6 ani de când reunește la București profesioniști și jucători de amploare ai industriei digitale si tehnologice globale.

iCEE.fest 2017 va cuprinde 3 noi linii de conținut:

Smart Homes (despre impactul Internetului și tehnologiei în dezvoltarea de soluții inovatoare pentru locuințe), Smart Cars (despre mașinile inteligente) și Fin Tech (despre noua dimensiune digitală a segmentului financiar).

iCEE.health, eveniment dedicat eHealth, creat anul trecut, vine în noua ediție a festivalului cu un workshop de două zile susținut de MEDTECH, iar cea dedicată Startup-urilor va cuprinde un segment nou dedicat poveștilor de succes și noi pachete de susținere a antreprenorilor.

Celelalte linii de continut (Innovation, Marcom, Content, Disruption, VR&AR, eCommerce si AdTech) vor fi prezente pe o structură concentrată în agenda “de zi”, seara fiind rezervată sesiunilor ”intensive” de stand-up comedy, muzica și distracție.

O dată cu noutățile anunțate pentru ediția din 2017, organizatorii au lansat si o nouă platformă de conținut dedicat industriei digitale din regiune, sub brandul iCEE.news, iar platforma de e-learning iCEE.academy oferă, începând de azi, toată arhiva cu prezentările din anii trecuți în mod gratuit.

Pe site-ul festivalului www.ICEEfest.com e disponibilă oferta de pre-sale, însemnând posibilitatea de achiziționare a minim doua bilete la 50% discount față de prețul actual, de 150 de euro, ofertă disponibilă doar până luni, 10 aprilie.

ICEEfest va avea loc în perioada 15-16 iunie la și este organizat de ThinkDigital, în parteneriat cu Orange si cu suportul IAB Europe. Printre partenerii oficiali confirmați se mai numără Carrefour (Gourmet & Hightech Partner), Volkswagen (Official Car) si BCR (Innovation Stage Partner).
 

 

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro

Comentarii

  • Asa m-am saturat de mizeriile astea! Un festival al pastei de dintzi revolutionare, n-avetzi?, al detergentului 44G ?, cu niste speakeri care sa ne explice cat de smekeri sunt ei, bla, bla, bla, cat de nasoi sunt aia de la concurenta si cat de bine ne va fi noua daca halim bullshiturile lor! Mai lasati-ne, frate!, luati-o mai catre est, poate gasitzi si alti fraieri!
  • A doua zi dupa iumor si chefi ,ce de treaba mai aveti si voi... ba cu itsy bitsy ba cu bloguri de pisici..

    profesionalism de presa! Bravo petrisor. ai coloana vertebrala ,nu ca altii sclav al antenelor sau proului. tu chiar ai de ce sa te uiti demn in oglinda.

Trimite un comentariu