Skip to main content

VIDEO. Mai țineți minte Fort Boyard? Pro TV îl face cu vedete din România

 
VIDEO. Mai țineți minte Fort Boyard? Pro TV îl face cu vedete din România

Emisiunea Fort Boyard, cunoscută românilor încă de acum 20 de ani, va fi realizată și cu vedete din România. Pro TV anunță că pregătește Fort Boyard, în care concurenții vor fi români.

Publicitate

În fiecare ediție a show-ului, câte o echipă formată din cinci celebrități din România va intra în Fort Boyard și va încerca să ducă probele la capăt, pentru a deschide comoara și, implicit, pentru câștigarea premiului ediției.

Fort Boyard este un show de anvergură, care va fi filmat integral în Franța, în strâmtoarea Pertuis d'Antioche, chiar în fortul original, care a fost finalizat în secolul al XIX-lea.

Lansat inițial în anul 1990, show-ul a fost difuzat pentru prima dată în Franța și a fost preluat în scurt timp în întreaga lume, iar printre țările care au difuzat acest format se numără Marea Britanie, Belgia, Danemarca, Germania, Olanda, Rusia, Spania și Statele Unite ale Americii.

Pro TV a difuzat ediții ale show-ului încă de acum 20 de ani. 

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

 • Era un amănunt interesant că două televiziuni ale CME
  TV Markiza (Slovacia),
  bTV (Bulgaria),
  au transmis deja acest format.
 • Vedete! Aceleasi pseudo vedete obosite, fizic ma refer, sunt ostenite si stoarsse si de ultimele glumite pe care le-au tot spus si facut. Original, Fort Boyard aducea oameni obisnuiti. Da, oameni frumosi, antrenati, dar nu umflatii astia care isi zic vedete. Serios, ProTV, mai bine aduceti 2-3 cocalari neaosi, asumati, decat *** vopsite. Ok, ati dat-o in balarii cu supravietuitorul, dar nu se compara ritmul Fort B cu Survivor. Acolo era o lancezeala cu femei dotate la plaja si niste *** frustrati uitandu-se si complotand ca niste babe, iar aici e totul o serie de probe. Si va implor, va rog frumos, fara Lili Sandu si Marcel Toader, acesti dietetici, fara sare, zahar, piper, nimic. Ah, poate sa faca parte din ciudateniile Fort B, asa da.
 • De ce faceti emisiunea Fort Boayard numai cu vedete poate vor si oameni simpli sa participe de ce nu le dati si lor o sansa pe vedete le stiu toti mai lasati si oameni obisnuiti sa se remarce
 • Mile mai învață să scri și după dăți cu părerea cît despre proteviști nu mă încadrez deloc mă uit la toate programele care mă interesează.
 • Așteptați să înceapă nu vă grăbiți să îi cîntați prohodul că ați mai dat greș pseudo cunoscători de media.
 • ionut, fara investitii e bine , decat sa cumpere filme , crezi ca ar fi mai bine , au fost si peste serialul turcesc , antena a iesit in castig fara sa investeasca nimic , x factor a facut rating asemanator cu premiera , 5,5 pe al doilea serial , cat crezi crezi ca a cheltui pro tv pe aceste seriale , romanii vor reluari
 • daaaa!!! foarte tare show-ul! cine il produce ar trebuil sa se mobilizeze si sa nu-l faca praf. ca-i pacat de formatul original.
  parerea mea este ca au dreptate cei care nu sunt incantati de un "show cu vedete".
 • @mile dar in raport cu Las Fierbinti 12% si Ai Nostri 9% tot asa bine merge reluarea?
  nota pentru tine astazi este 4, la fel ca audienta X Factor. stai jos si vino in vara la corijenta.
  ps: e retoric, nu te obosi sa raspunzi.

Trimite un comentariu