Skip to main content

VIDEO. Eti Puf fac Puf-Hop. Noua reclamă, filmată pe un bloc din Dristor

 

VIDEO. Campanie nouă de la Eti Puf, cu biscuiţii animaţi în prim plan. Noul spot, realizat de Ogilvy&Mather România, a fost filmat a fost filmat pe acoperişul unui bloc din cartierul bucureştean Dristor.

Publicitate

Ca şi în spotul de anul trecut, cele patru personaje cântă în ritm de hip-hop, pe aceleaşi beat-uri ca şi în prima reclamă. Numele Spotului: Puf-Hop.

Ogilvy&Mather, despre campanie

„Cele mai recente execuţii, Crăciun (lansat anul trecut, în decembrie) şi Puf-Hop, sunt o continuare a succesului înregistrat, în special cu spotul Rap Battle. Ambele spoturi combină beatbox-ul, dansul şi versuri jucăuşe şi uşor naive (ingrediente deja consacrate), pentru a contura o lume simplă şi veselă, în care, cu puţină imaginaţie, îndrăzneală şi câţiva prieteni găseşti mereu un prilej de distracţie.

Astfel, sperăm noi, ca Eti Puf, să rămână o sursă de inspiraţie şi voie bună pentru copii şi tineri, adică publicul ţintă”.

VIDEO. Noul spot Puf-Hop

Primul spot Eti Puf a fost lansat anul trecut. În primele două săptămâni, cei patru biscuiţi Mashmallow cu glazură s-au viralizat ajungând la 300.000 de vizualizări şi au generat zeci de parodii şi reacţii video.

Spotul realizat de Ogilvy & Mather România a fost singura reclamă TV comercială din topul celor mai vizionate clipuri de pe YouTube, din ţară, cu peste 1 milion de vizualizări pe YouTube, până la acest moment, şi zeci de parodii care, la rândul lor, au înregistrat peste 1 milion de vizualizări.

VIDEO. Rap Battle – spotul de lansare

VIDEO. Eti Puf, spotul de Crăciun

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus