Skip to main content

Cinci cupluri în reality-show-ul Insula iubirii de la Antena 1

 
Cinci cupluri în reality-show-ul Insula iubirii de la Antena 1

Cinci cupluri își vor testa relația în reality show-ul Insula iubirii de la Antena 1, care va debuta pe 8 mai și va fi difuzat lunea și marțea de la 20.30. 

(P) VIDEO. Sore și Ioana Stratulat, în primul serial video despre make-up din România. Powered by Maybelline. Unde și când se vede fiecare episod

Publicitate

Show-ul, prezentat de Radu Vțlcan, a fost deja filmat timp de 20 de zile în Thailanda. 

DESPRE FORMAT. Cinci cupluri care vor să-și „testeze” relația locuiesc timp de mai multe zile, pe insule separate, fete cu fete, băieți cu băieți. Ispitele aduse în concurs vor încerca să „strice” relațiile concurenților.

VEZI AICI lista ispitelor masculine din Insula iubirii 2017

VEZI AICI lista ispitelor feminine din Insula iubirii 2017

Cupluri Insula iubirii, sezonul 3: 

Bianca (22 de ani) - administrator firmă și Liviu (43 de ani) - om de afaceri - sunt amândoi din județul Timiș, au o relație de doi ani și jumătate și locuiesc împreună de doi ani. Spun despre ei că sunt geloși, acesta fiind și cel mai frecvent motiv de ceartă. Liviu a fost căsătorit și are doi copii, iar Bianca a mai avut o relație înainte să îl cunoscă pe el. Au călătorit mult împreună în vacanțe exotice și au ales să vină în Thailanda, pe „Insula Iubirii” să-și testeze încrederea și fidelitatea și să vadă dacă iubirea lor este solidă.

Alexandra (22 de ani) lucrează la un casino, ca Slot Atendant și Aurel (22 de ani) este șofer la o firmă de curierat. Cei doi sunt din București și au o relație cu năbădăi, după cum spun chiar ei, însă sunt foarte legați unul de celălalt. Sunt împreună tot de doi ani și jumătate și au planuri mari, de nuntă. Spun că ultima perioadă a relației lor a fost mult mai așezată, Alexandra declarând că a trecut peste câteva infidelități ale lui Aurel, care acum s-a cumințit. La rândul lui, concurentul spune că a fost mai imatur, însă acum au depășit acele momente grele din relația lor. Mai ales că, de când a cunoscut-o pe Alexandra, viața lui s-a schimbat în bine. Mai spune că are emoții și că ar deveni foarte gelos dacă ar vedea-o pe iubita lui prea apropiată de vreo ispită. Și Alexandra recunoaște că este la fel de geloasă și posesivă. Ei s-au decis să vină în Thailanda pentru a vedea cât de așezată este relația lor acum, ea spunând că vrea să descopere dacă el rezistă ispitelor.

DeeDee (26 de ani) - studentă și Robert (26 de ani) - operator calculatoare - sunt din Pitești și formează un cuplu de doi ani și-și doresc să se mute împreună. Ei spun că se cunosc din clasa a VI-a și atunci au devenit prima dată prieteni, când le plăcea să meargă la film. Drumurile lor s-au despărțit la finalul școlii generale, dar s-au reîntâlnit după șapte-opt ani, când el a încercat, timp de doi ani, să o recucerească. DeeDee este foarte temperamentală și spune că în relația lor lucrurile se întâmplă după cum vrea ea. Ea s-a înscris la emisiune pentru că vrea să își testeze propriile limite, dar și pe cele ale relației, iar el vrea să vadă cum va rezista ea tentațiilor. Amândoi spun că această emisiune le va dovedi cât sunt de compatibili și răbdători.

Ben (39 de ani) - antreprenor, originar din Slovenia, stabilit în România și Diana (21 de ani) - agent de vânzări - sunt împreună de un an și formează primul cuplu mixt de pe „Insula Iubirii”. Spun despre ei că se înțeleg foarte bine, se tachinează tot timpul, se ceartă, își mai fac tot felul de glume, dar au sentimentul că sunt împreună de 10 ani și se simt confortabil unul cu celălalt. Tot relația și fidelitatea vor fi supuse testului și în cazul lor, dar amândoi își doresc să câștige, să demonstreze că sunt cel mai zăpăcit și haios cuplu și să revină în țară împreună.

Maria (29 de ani) și Cosmin (29 de ani) sunt amândoi din Galați. Ea este actriță, el marinar și sunt împreună de șase ani și jumătate. Relația lor are și suișuri și coborâșuri, Maria spune că îl iubește foarte mult și nu poate sta fără el, dorindu-și să își întemeieze o familie împreună. Însă simte nevoia să treacă amândoi prin acest test al Thailandei pentru că, deși se iubesc foarte mult, povestea lor este cu năbădăi.
 

GALERIE FOTO. Concurenți Insula iubirii 2017

 • Alexandra si Aurel
 • Alexandra si Aurel
 • Ben si Diana
 • Ben si Diana
 • Bianca si Liviu
 • Bianca si Liviu
 • DeeDee si Robert
 • DeeDee si Robert
 • Maria si Cosmin
 • Maria si Cosmin

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

 • si in opinia ta, care sunt mile, asemanarile intre cele 2 emisiuni?
  si de ce sa fie lungita, de ce sa tragi de ea? doar de dragul de a ocupa spatiul? nu esti de parere ca un lucru concentrat e mai bun decat unul diluat?
 • nu e diferita mult emisiunea fata de supravietiuitorul , este interesant ca s-a filmat doar 20 de zile , iar acum poate fi lungita cat vor , ei deja sunt in tara , sunt cupluri cu venituri peste medie , multi cred ca doreau doar sa vada thailanda , daca s-au inscris 2000 de cupluri

Trimite un comentariu