Skip to main content

Două episoade Las Fierbinţi, scrise integral de Bobonete. Consulul General al SUA la Bucureşti, apariţie în serial

 
Două episoade Las Fierbinţi, scrise integral de Bobonete. Consulul General al SUA la Bucureşti, apariţie în serial

Episoadele Las Fierbinţi, de la Pro TV, de astăzi şi de mâine, au un invitat special: pe consulul general al SUA la Bucureşti. Adevăratul consul, Daniel Perrone.

Publicitate

De menţionat că scenariul celor două episoade este scris în întregime de actorul Mihai Bobonete, care-l interpretează pe Bobiţă, proprietarul crâşmei din satul Las Fierbinţi.

Pe scurt, din serial:

Primarul Vasile primeşte o veste care îl face să creadă că i-a pus Dumnezeu mâna în cap: Daniel Perrone, Consulul General al SUA la Bucureşti, va vizita fierbinţenii, în căutarea locului perfect pentru sărbătorirea Zilei Independenţei.

Dorel şi Gianina visează deja la viza de America, iar primarul încearcă să îi mobilizeze pe toţi să organizeze un eveniment care să intre în istorie! Scena, steaguri, dansuri, muzică, un discurs emoţionant şi ţinute de sărbătoare, toate pentru a-l impresiona pe Daniel Perrone,

Daniel Perrone, Consulul General al SUA la Bucureşti, despre experienţa pe care a trăit-o pe platourile de filmare: „A fost o onoare să fac parte din cel mai popular serial românesc şi am fost cu adevărat impresionat de echipa de producţie şi de actorii talentaţi. A fost o experienţă de care m-am bucurat foarte tare şi sper ca, în timp ce râdem împreună la episod, să continuăm să colaborăm atât ca ţări, comunităţi, cât şi ca oameni. Le mulţumesc celor de la Pro TV şi producătorilor pentru invitaţia de a apărea în Las Fierbinţi şi de-abia aştept să trec din nou printr-o experienţă ca aceasta!”.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Unu Unu
    Mile, nu mai folosi internetul ca tot americanii il controleaza:) si vezi ca si compania de cablu ori e cu americanii,ori cu Soros. Mai bine fugi in munti si incepi Rezistenta. Rezistenta la prostie:) poate faca aia din serial un episod despre tine
  • F F
    @ mile : da de asta au ales serialul ăsta. :)) americanii ăstia se știu toți intre ei ca sunt putini rău.
  • geo geo
    Băi Mile da pe Voiculescu când îl invitați la Iumor ?
  • mile mile
    e normal , nu ei sunt stapanii pro tv , americanii , propaganda ieftina

Trimite un comentariu

sus