Skip to main content

Serialul Twin Peaks revine cu un nou sezon după 26 de ani. Episoadele vor fi de astăzi la HBO

 
Serialul Twin Peaks revine cu un nou sezon după 26 de ani. Episoadele vor fi de astăzi la HBO

După o absenţă de mai bine de 25 de ani, agentul Dale Cooper revine. Postul HBO va difuza din această seară, de la 22.00, primele episoade din noua serie în 18 părţi a serialului-fenomen Twin Peaks.

Publicitate

Reamintim că acţiunea din primele două sezoane se petrece în micul orăşel Twin Peaks, în care localnicii sunt şocaţi de uciderea brutală a reginei frumuseţii, Laura Palmer. Agentul FBI, Dlae Cooper, încearcă să desluşească misterul acestei crime. Primele două sezoane ale serialului-fenomen sunt disponibile în România pe platforma video HBO GO.

Serialul este scris şi regizat de acelaşi David Lynch (alături de Mark Frost), cel care a creat şi primele două sezoane ale Twin Peaks, difuzate în ani 1990 şi 1991. În SUA, serialul este produs şi difuzat de Showtime, iar HBO a achiziţionat drepturile pentru mai multe ţări din Europa, printre care şi România.

Producătorii Twin Peaks au fost extrem de zgârciţi în a divulga detalii despre revenirea serialului. David Lynch a acordat zilele trecute un interviu publicaţiei TVline în care nu a oferit absolut niciun detaliu despre noul sezon.

„Eu prefer să nu ştiu nimic despre o producţie înainte să o văd. Vreau ca experienţa vizionării să fie cât mai pură şi vreau să fiu transpus în lumea ei. Cred că e tot mai greu de făcut acest lucru în zilele noastre”, a explicat David Lynch motivele secretomaniei.

Întrebat ce episod i-a plăcut cel mai mult din primele două sezoane Twin Peaks, David Lynch a răspuns că preferatul său a fost episodul-pilot şi că sezonul al doilea i-a displăcut cu totul.

Ce ştim despre noul sezon Twin Peaks:

  • Are 18 părţi
  • Acţiunea din Twin Peaks are loc la 25 de ani după cea din primele două sezoane
  • Mare parte din actorii din primele sezoane vor apărea şi în noua serie, printre care şi agentul Dale Cooper (Kyle MacLachlan).
  • Printre marii absenţi sunt BOB, spiritul malefic care îl posedă pe Dale Cooper în finalul sezonului doi din Twin Peaks. Actorul care l-a jucat pe BOB, Frank Silva a murit în 1995. Fanii nu o vor vedea nici pe Lara Flynn Boyle, care o interpreta pe Donna Hayward, cea mai bună prietenă a Laurei Palmer. Va lipsi şi Michael Ontkean, care îl juca pe şeriful Harry S. Truman, din orăşelul Twin Peaks.
  • Conform Hollywood Reporter, noul sezon Twin Peaks are o distribuţie formată din 217 actori. Pe lângă numele deja consacrate din serial, vor apărea actori precum David Duchovny (din Dosarele X), Laura Dern, Michael Cera, Ashley Judd, Jennifer Jason Leigh, Amanda Seyfried, Naomi Watts.

VIDEO. Ultima scenă din Twin Peaks, sezonul doi

Coloana sonoră din Twin Peaks:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus