Skip to main content

Antena 1 pregătește un reality matrimonial cu Ana Morodan prezentatoare

 
Antena 1 pregătește un reality matrimonial cu Ana Morodan prezentatoare

Antena 1 pregătește un nou reality show, Nuntă cu scântei. Show-ul va fi prezentat de bloggerița Ana Morodan. Emisiunea va debuta pe 31 iulie, de luni până vineri de la ora 14.00. Emisiunea vine pe tronosnul ocupat în prezent de emisiunea 2k1, prezentată de Mirela Boureanu Vaida. 

Nuntă cu scântei va fi realizată de Sinevizyon, producătorul emisiunilor Mireasă pentru fiul meu și Noră pentru mama. 

Publicitate

Despre format: cum să organizezi pas cu pas și în timp record - doar o săptămână - o nuntă perfectă. Astfel, dacă la începutul ediției de luni publicul face cunoștintă cu viitorii miri, dar și cu familiile acestora, în ediția de vineri participă deja la nunta lor.

Cuplurile participante care ajung în faţa altarului vor avea parte de organizarea nunții la care visează, în doar o săptămână. Cu o singură condiţie: să lase întregul control al nunţii in mâinile mamelor lor.

Un rol în emisiune va avea și Ama - Ana Haralambie, fondator al Ghidului Miresei, wedding planner și organizator al celui mai mare târg dedicat nunților, Ea le va îndruma paşii mamelor către nunta pe care o doresc pentru copiii lor.  

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Ce mizerie de emisiune. Iar fata asta, Ana Morodan, este o forma fara fond. Mii de like-uri pe nimic, daca o pui sa zica ceva e zero. Kardashian' style.
  • insfarsit o emisiune cu mahalajoaice asa cum imi place mie , am fost foarte trist cand sa terminiat mireasa pentru fiul meu dar acum ma bucur ca va fii in timpul zilei o emiskiune cu scandaluri la antena 1 pentru a avea ceva si pe gustul meu , stitii daca ProTV X v-a difuza filme pentru adultii , asa am auzit niste zvonurii
  • Nu e de mirare. Emisiunea aia 2k1 sau cum se numește nu apare în niciun top. Din daytime cea mai urmărită emisiune a ajuns sa fie Lecții de viață.
  • asa-i mareane , pro tv a inventat apa calda , de parca nu a fost si la antena emisiune cu nunti si la kanal d , ce te agiti, ca tu o sa te uiti la emisiunea matrimoniala de la pro tv , esti obligat, dar ei nu la cea de la antena pt ca nu e seara, deci , dupa tine, si cea de la pro tv a fost o mizerie

Trimite un comentariu