Skip to main content

Claudiu Ilioiu, șeful operațiunilor de online ale Ringier

 
Claudiu Ilioiu, șeful operațiunilor de online ale Ringier
Claudiu Ilioiu

Fost publisher la Mediafax și Vocea.biz, Claudiu Ilioiu este noul publihser peste operațiunile de online ale grupului de presă Ringier.

Contactat de Paginademedia.ro, Mihnea Vasiliu, director general Ringier România, a confirmat numirea lui Ilioiu, începând de astăzi, precizând că se va ocupa de toate site-urile din portofoliul companiei, pe zona de publishing. 

Publicitate

Claudiu Ilioiu a demisionat recent din funcția de publisher al publicațiilor Vocea.biz (fosta Vocea Transivaniei) și EvoNews (publicație în limba engleză), după ce finanțatorul proiectului Vasile Pușcaș a anunțat că sunt probleme financiare (pe larg, AICI).

Carte de vizită

Septembrie 2016 - iuilie 2017 a fost publihser la Vocea.biz

Anterior, a fost director editorial și publisher la Mediafax Group, la care s-a angajat în 2008, ca reporter. 

În 2011, a devenit Web Content Editor la Ziarul Financiar, ocupându-se și de proiectul După Afaceri, tot pe zona de online.

Din 2014, a devenit Traffic Manager la Mediafax Group. Ulterior, el a fost numit director editorial și Publisher la Mediafax Group.

 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Sper că se gândește cineva la o nouă viață pentru Ringier.ro.

    Pe vremuri Ringier avea în portofoliu un cotidian de calitate, iar principalul site al firmei era al cotidianului.
    Acum ar fi util ca pe lângă siteul cotidianului Libertatea să existe un site mai calm, fără știri de scandal, fără conținut la limita decenței, doar știri de calitate, iar acel sit ar putea fi chiar Ringier.ro

Trimite un comentariu