Skip to main content

Control ANAF şi la HotNews, în ziua controlului de la Rise Project

 
Control ANAF şi la HotNews, în ziua controlului de la Rise Project

DOUĂ ÎNTR-O ZI. Controale ANAF în aceiaşi zi la două instituţii de presă. În ziua în care Rise Project era vizitat de inspectorii ANAF, pentru prima dată din 2013, şi redacţia HotNews a avut parte de aceeaşi vizită.

Publicitate

Din informaţiile Paginademedia.ro, tot ieri, HotNews, care are sediu în aceeaşi clădire, a fost vizitat de inspectori de la ANAF.

Potrivit datelor Paginademedia.ro, deşi în clădirea de pe Victoriei au sediu mai multe companii, doar cele două instituţii de presă au fost verificate.

Acestora li s-a cerut să prezinte următoarea zi la sediul instituţiei balanţele contabile.

Controlul inopiat al ANAF a venit în ziua în care Rise anunţase o anchetă în care făcea dezvăluiri despre Liviu Dragnea. Ancheta a apărut aseară, sub titlul „Servicul lor secret”.

Şi HotNews avea în pregătitre o anchetă tot cu Liviu Dragnea în prim plan. Ancheta a apărut astăzi: „Cum a ajuns fost vilă cu 11 camere din Buşteni a lui Sergiu Cunescu la o firmă în care asociaţi sunt oameni din anturajul Tel Drum. Plus: O legătură directă cu Liviu Dragnea”.

ANAF a dat şi un punct de vedere legat de vizita făcută la Rise Project: „Din primele informaţii puse la dispoziţie de conducerea DGAF rezultă ca inspecţia desfaşurată la sediul Rise Project a avut loc în urma unei analize de risc efectuată de către DGAF. Această analiza de risc a fost facută ca urmare a unei sesizări depuse la sediul DGAF Bucureşti (integral, AICI).

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • circo circo
    ce tupeu pe ANAF, sa-i mai verifice si pe cei afiliati DNA-ului. pana acum, a fost doar calare pe Antena 3.

Trimite un comentariu

sus