Skip to main content

CTP, despre controlul ANAF la Rise: Dacă unii spun că la DNA e "stalinism", atunci această "navală" a ANAF cum s-ar putea numi?

 
foto: Republica
foto: Republica

Cristian Tudor Popescu a comentat pentru Paginademedia.ro controlul inopinat făcut de ANAF la sediul Rise Project, chiar în ziua în care jurnaliştii au anunţat o investigaţie despre Liviu Dragnea. Ce a spus CTP?

Publicitate

"Dacă unii spun că la DNA e 'stalinism', atunci această 'navală' a ANAF, în chiar ziua publicării unui material de către Rise Project, a unui material despre Dragnea, Tăriceanu şi afaceri dubioase din Teleorman, cum s-ar putea numi?", a declarat CTP.

Bineînţeles că ANAF nu poate fi oprit să facă acest control la Rise Project, şi nici Rise Project să publice materialul anunţat, a adăugat jurnalistul

Cristian Tudor Popescu, pentru Paginademedia.ro:

"Eu nu pot decât să mă întreb ce vor spune toţi cei care de săptămâni în şir cer, pe baza unei înregistrări pe ascuns, fragmentată, montată, neexpertizată, demisia procurorului-şef DNA Kovesi, pentru că ar fi presat "stalinist" ca DNA să facă anumite dosare.

Dacă acolo e "stalinism", atunci această "navală" a ANAF, în chiar ziua publicării unui material de către Rise Project, a unui material despre Dragnea, Tăriceanu şi afaceri dubioase din Teleorman, cum s-ar putea numi? Mai ales când vicepreşedintele ANAF este fostul trezorier PSD Teleorman.

Bineînţeles că ANAF nu poate fi oprit să facă acest control la Rise Project, şi nici Rise Project să publice materialul anunţat."

Reamintim că astazi ANAF a efectuat un control inopinat la sediul Rise Project, la câteva zile după ce organizaţia de investigaţii jurnalistice a publicat un material despre legăturile lui Liviu Dragnea în Brazilia, şi în aceeaşi zi în care Rise se pregăteşte să publice o investigaţie tot despre şeful PSD.

În urmă cu câteva zile, Liviu Dragnea a trimis un mesaj jurnaliştilor Rise, în care le spunea că i se încalcă dreptul la viaţa personală şi intimitate şi că jurnaliştii Rise au încalcat legea cu privire la datele cu caracter personal.

Promo-ul postat ieri de jurnaliştii Rise, prin care au anunţat o nouă anchetă despre Liviu Dragnea, care urmează să fie publicată astazi:

Citeşte şi:

Autor: Daniel Puisor redactiapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • John John
    Candva CTP reprezenta o voce. Acum, il vezi "comentand" numai la Digi (taraba mai multor interese), dar mare specialist este in filme si tenis. Mare specialist! Cum le stie el pe toate .... Oare, tot cu Dacia 1310 merge?
  • Cornel Cornel
    @Com
    Notificare de evacuare in 5 zile(+plus niste presiuni sa li se taie apa+curentu' electric) pt. ca trebuiau valorificate urgent.
    Atit de urgent incit si si acum dupa 2.5 ani ANAF plateste 26000€ lunar pt. paza cladirilor .
  • Sarbu Sarbu
    @Com Da, il santajau pe administratorul RCS&RDS, Ioan Bendei, cercetat in prezent pentru dare de mita si complicitate la spalare de bani.
    https://www.youtube.com/watch?v=pxwGFCybINU
  • Com Com
    @Brutus, evacuate abuziv înseamnă o executare a unei dispoziții legale, cu notificări in prealabil?

    Adu-mi aminte, șefii antenelor au fost cumva condamnați săptămâna trecută pentru șantaj?
  • Brutus Brutus
    Aha, ce face acum ANAF e stalinism, dar când Antenele erau evacuate abuziv unde erai, prinzătorule de mingi?

Trimite un comentariu

sus