Skip to main content

ANAF, în control la Rise Project după anchetele cu legăturile lui Liviu Dragnea în Brazilia

 
ANAF, în control la Rise Project după anchetele cu legăturile lui Liviu Dragnea în Brazilia

Control la organizația jurnalistică Rise Project. Inspecția antifraudă de la ANAF a venit în control astăzi la Rise, la doar câteva zile după ce platforma a publicat o anchetă despre legăturile lui Liviu Dragnea, șeful PSD, din Brazilia, și chiar în ziua în care Rise anunța alte dezvăluiri despre Liviu Dragnea. 

Conform Rise, care a postat informația pe pagina de FacebookFlorin Tunaru, vicepreședinte ANAF, a fost trezorierul PSD Teleorman și asociat în Fundația pentru Politici Social Democrate cu Liviu Dragnea. 

Publicitate

UPDATE. Unul dintre jurnaliștii organizației a declarat la postul B1 TV că cei doi inspectori i-au informat pe jurnaliștii organizației că mâine trebuie să se prezinte la sediul instituției cu întreaga contabilitate a ONG-ului. Acesta a mai menționat că este primul control al ANAF de când a fost lanst Rise, din 2013. 

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro

Comentarii

  • Iulia, chiar esti *** ? Jurnalistii tin contabilitatea? E chiar foarte grav ce auzim. Adica jurnalistii, intre niste investigatii, taie si facturi? Credeam ca batranul CTP a fost ultimul jurnalist care umbla cu chitantierul la el.
  • Așa si..? De când e o știre ca ANAF-ul face controale inopinate?! Vezi ce greu e sa fiți obiectivi. Ce mai deontologii mai sunteți...
  • Mama lor de capitalisti de la Rise, auzi, sa "ancheteze" jurnalistic pe tovarasul Dragnea si ce-a dosit el prin Brazilia... Complet nesimtiti! :-)
    PS. Parca era vorba de recuperat 60 milioane de euroi de la Antena3,2,1, Realitatea avea datorii imense la stat etc. Despre astia ce mai zice ANAF-ul, recupereaza ceva?

Trimite un comentariu