Skip to main content

FOTO. Cum arată studioul noii emisiuni de la Antena 1. Filmările vor fi în Polonia

 
FOTO. Cum arată studioul noii emisiuni de la Antena 1. Filmările vor fi în Polonia

FOTO. Antena 1 se pregăteşte pentru game show-ul The Wall, produs de Mona Segall, pentru grila de toamnă. Producţia va fi filmată în Polonia, iar studioul este în plin proces de amenajare, potrivit informaţiilor Paginademedia.ro

Publicitate

Game show-ul de divertisment achiziţionat de la compania Endemol Shine Group este în faza de preselecţii la Antena 1.

The Wall este un quiz-show în care e nevoie de mai mult decât un răspuns corect; este nevoie de o relaţie specială între participanţi pentru a putea câştiga premiile puse în joc.

„O combinaţie între quiz-show, noroc şi strategie, acţiunea este plasată într-un decor impresionant şi interactiv, unde doi coechipieri trebuie sa lucreze împreuna pentru a cuceri „The Wall”. Emoţiile ajung la o intensitate incredibilă pe măsură ce bilele roşii şi verzi cad de-a lungul zidului, determinând câştiguri impresionante sau pierderi uriaşe”, spun reprezentanţii Antenei 1.

FOTO. Platoul The Wall

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • wow, ce format, cel mai bun... fac pariu ca tot locul 2-3 prinde. or sa-si bata joc si de asta cu rasete fortate si cu glumele proaste ale lui varciu. daca lor le pica sunetul sau imaginea in Romania, va dati seama ce oroare o sa fie pana cand il termina de filmat? p.s. rugati-va sa nu fie in direct ca o sa adormim la tv.
  • mareane , esti invidios ca nu a luat protv formatul, ca sa te uiti si tu
  • Se filmeaza in Polonia pt a reduce costurile. Decorul cere prea mult spatiu si este prea costisitor, plus le trebuia spatiu intr-un studio mare sa construiasca un astfel de decor. Cred ca emisiunea va merge, e un format bunicel.
  • :)) Daca pana si emisiuni s-a ajuns sa se produca in Polonia...

Trimite un comentariu

sus