Skip to main content

A fost lansat catalogul Ikea 2018 şi va fi distribuit în peste 800.000 de exemplare

 
Foto: The Practice
Foto: The Practice

Retailerul Ikea a lansat astăzi noul catalog cu produse pentru 2018. Acesta urmează să fie distribuit în Bucureşti şi împrejurimi în perioada 17 august - 7 septembrie, potrivit reprezentanţilor companiei.

Publicitate

„Tema anuală, „Mai mult timp pentru tine”, porneşte de la spaţiul de acasă în care oamenii îşi fac timp pentru lucrurile care contează cel mai mult pentru ei. Cea mai versatilă cameră din casă este camera de zi, în care oamenii îşi întâmpină familia şi prietenii, sărbătoresc evenimente importante şi evenimente mai puţin importante. În camera de zi se întâmplă o mulţime de lucruri; este locul care se transformă în sală de sport pentru Pilates pe covor, în teatru pentru repetiţiile de serbare, în cinema pentru maratoanele de seriale sau în grădină pentru plantele de apartament. Camera de zi este spaţiu public şi spaţiu personal, iar Catalogul IKEA de anul acesta oferă soluţii pentru a expune ce este important şi pentru a ascunde ce vrei să păstrezi pentru tine.”, spun reprezentanţii companiei.

„Prin acest catalog, ne dorim să îi încurajăm pe oameni să îşi facă mai mult timp pentru nevoile şi visurile lor. Casele se schimbă pentru a face loc unor noi activităţi, obiceiuri şi stiluri de viaţă, iar tema de anul acesta despre asta vorbeşte. „Mai mult timp pentru tine” înseamnă mai mult timp pentru pasiuni, sport, filme şi seriale, prieteni, joacă pe covor, crescut plante, petreceri, aniversări, revelioane, somn în după-amiezile de weekend sau pur şi simplu pentru a fi împreună fără vreo ocazie specială. Credem că această zonă a casei oferă foarte multe şi abia aşteptăm să descoperiţi noul catalog în care camera de zi joacă un rol central,” a declarat Daniela Stoican, PR Manager IKEA România.

Catalogul este disponibil şi în variantă digitală, AICI

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus