Skip to main content

Concurs Pro TV. De la Te uiți și câștigi cu Florin Călinescu la Câștigi și punct pe online

 
Concurs Pro TV. De la Te uiți și câștigi cu Florin Călinescu la Câștigi și punct pe online

Concurs pentru telespectatorii Pro TV. Dacă în urmă cu 25-26 de ani, Florin Călinescu dădea un milion de lei pe zi celor care erau atenți (chiar foarte atenți!) la programele posturilor, în acest sezon Pro TV dă 2.500 de lei zilnic.

Publicitate

Acum 25 de ani, „Cu mânuțele-astea două” Florin Călinescu oferea zilnic premiul. Cash. Acum sunt în vouchere de cumpărături.

Atunci sloganul era Te uiți și câștigi. Acum este Câștigi și punct (în linie cu rebrandingul postului).

Atunci, Florin Călinescu era amfitrionul concursului, iar premiul se dădea la emisiunea de dimineață. Acum, premiul e anunțat online.

Acum 25 de ani, telespectatorii răspundeau la întrebări legate de tot felul de detalii din emisiuni. Acum, urmăresc un cuvânt.

Mecanism: În timpul emisiunilor Vorbește lumea, Lecții de viață, La Măruță și Ce spun românii sunt inserate scurte materiale video, de zece secunde, care conțin cuvântul zilei.

Cei care văd cuvântul îl trimit prin SMS la numărul 1883 și pot câștiga, prin tragere la sorți, un voucher de cumpărături zilnic, în valoare de 2.500 lei. Fiecare mesaj are tarif normal și poate fi trimis din rețelele Telekom, Orange, Vodafone și DigiMobil.

Câștigătorul este publicat pe online, pe site-ul ProTV.ro

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro

Comentarii

Trimite un comentariu